Innoconcepts I-Pac heeft vele mogelijkheden.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 18/07/2007 17:36
Dit aandeel heeft zo'n mooie toekomst, het I-Pac staat pas aan het begin van haar mogelijkheden. Neem een Schoeller Arca met haar Plastics Packaging Systems, die zal al haar machines niet direct kunnen en willen aanpassen, als haar producten nog voldoen in de markt, maar geleidelijk zullen oude machines die afgeschreven zijn, worden vervangen door machines die kunnen draaien op het spuitgietsysteem van Innoconcepts. In de AVA werd ook verteld, dat de Deutsche Post haar postkratten, die eerst zwaarder waren en op de oude manier waren vervaardigd, nu met het systeem van Inno's I-Pac zijn gemaakt. Zijn nu beter, want het zwakke punt ligt nu niet meer onder het krat, maar aan de zijkanten, door het "kunstje" van Inno., maar zijn nu ook duidelijk lichter. Dus personeels vriendelijker. En als de volgende stap, de Polymeren van CSM's dochter Purac gebruikt gaan worden, dan is de cirkel rond en geen plastic afval als "last" voor het milieu.
Zelfs de doosjes voor de weggooi lenzen (voor de ogen) worden gemaakt met Innoconcepts techniek, maar misschien straks kunnen zelfs de "lenzen" ook met een spuitgietmachines van Inno. worden vervaardig. Eigenlijk lijkt het voor ons (red. XEA.nl) dat alles mogelijk is, maar het management van Innoconcepts zal zeker de verdiensten voor ogen houden. Zakelijk dus, een duidelijk toekomstige markt, met een goede marges. Ieder in z'n vak en dat is het management van Innoconcepts wel toe vertrouwd.

toegevoegd, op
19 juli om 14.29 uur,
Wij hebben ook kennis gemaakt met de sippr
belijk eens http://www.sippr.com/
Dat zal een markt worden, ook wordt er naar de klinische markt gewerkt voor het gebruik van de sippr. Ze drinken uitstekend en prettig, hebben wij ondervonden.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL