AVEBE - De uitdaging: Vrij van beheerzorgen

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 02/09/2021 10:58
De belangrijkste administratieve bedrijfsprocessen van Avebe draaien op SAP ECC. Het is dus van groot belang dat SAP het nooit laat afweten. Daarvoor zijn goede hosting en technisch beheer van het SAP landschap onmisbaar. Gijs Bleeker, directeur ICT bij Avebe, en Tom Wassink, Manager Functional Application Support, leggen uit hoe Ctac hen daarbij helpt.

Bleeker: “Tot 2011 verzorgde een andere partij onze hosting en het technisch beheer van SAP. Maar daar voelden we ons een nummertje en kregen we niet de service die we verlangden. Bovendien wilden we flexibelere kosten die zich aanpassen aan ons gebruik. Op het gebied van hosting en technisch applicatiebeheer willen we volledig vrij van zorgen zijn.”

De oplossing: Flexibiliteit en stabiliteit in hosting en technisch applicatiebeheer
Na een grondige zoektocht naar een nieuwe beheerpartner koos Avebe voor Ctac, legt Bleeker uit. “Ctac bood de beste combinatie van service, prijs en flexibiliteit. We kunnen onze hosting gemakkelijk op- en afschalen afhankelijk van ons gebruik. Daarnaast kunnen we ook met ze sparren over andere vraagstukken zoals masterdatamanagement, reporting en integratie.”

“Ctac neemt alle werkzaamheden op het gebied van hosting en technisch applicatiebeheer uit handen”, vult Wassink aan. “Denk aan het installeren van changes, upgrades, patches en add-ons, en het faciliteren van connectiviteit met andere applicaties. Daarnaast garanderen ze de prestaties en stabiliteit van het landschap. Omdat onze productie altijd doorgaat, moet SAP continu online blijven. En dat is bij ons het geval. Het is vanzelfsprekend; als water uit de kraan. We krijgen ook nooit vragen uit de business over de performance. Dat zegt genoeg. We hebben onze SLA-momenten dan ook teruggebracht van eens in de vier, naar eens in de zes weken, omdat we maar weinig achterom hoeven te kijken.”

Het resultaat: Persoonlijke service en brede expertise
Bleeker dankt de succesvolle samenwerking aan goede communicatie: “Ctac kent onze processen goed. We voelen ons door hen gehoord en begrepen. Als we een probleem aankaarten, voelen ze de urgentie goed aan. Als het nodig is, zetten ze er meteen iemand op om het op te lossen. Dat is precies waar we naar zochten: kennis van onze processen en persoonlijke service.”

Ook Wassink is te spreken over de dienstverlening: “Maandelijks hebben we contact met een lead consultant om de ontwikkelingen op technisch beheersgebied door te nemen. En eens per kwartaal sparren we op strategisch niveau met Ctac. Daarbij merk je in het bijzonder dat het een voordeel is dat Ctac kan meepraten over meer aspecten dan alleen hosting en beheer.”

Nog drie jaar extra
Ondanks dat Avebe en Ctac al tien jaar samenwerken, zit er volgens Bleeker nog meer in het vat: “We hebben niet voor niets onlangs ons contract met drie jaar verlengd. We hebben er vertrouwen in dat we met Ctac de bedrijfsontwikkeling die we voor ogen hebben, kunnen realiseren.”

Avebe is een coöperatie van zetmeelaardappeltelers. Met behulp van innovatieve technieken haalt het bedrijf zo veel mogelijk bruikbare stoffen uit de aardappelen, zoals zetmeel en eiwitten. Deze ingrediënten worden gebruikt voor voeding, diervoeding en industriële toepassingen zoals papier, textiel en kleefstoffen. Om die processen in goede banen te leiden, vertrouwt Avebe op SAP.

lees ook
De moderne werkplek na corona: waarom een laptop interessanter is dan een thin client. ga naar
https://www.ctac.nl/blog/de-moderne-werkplek-na-corona-waarom-een-laptop-interessanter-is-dan-een-thin-client/Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL