Ctac doet opgave dat zij voldoet aan vereisten structuurregime

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 05/02/2021 06:47
Business & Cloud Integrator Ctac N.V. (Euronext Amsterdam: CTAC) meldt bij het handelsregister van de Kamer van Koophandel opgave te hebben gedaan dat zij voldoet aan de vereisten van het structuurregime.

Ctac heeft vandaag bij het handelsregister van de Kamer van Koophandel de opgaaf als bedoeld in art. 2:153 lid 1 BW gedaan, dat zij voldoet de aan de in art. 2:153 lid 2 BW gestelde voorwaarden. Het gevolg van deze opgaaf is dat Ctac haar statuten in overeenstemming met de vereisten van het structuurregime zal brengen.

Over Ctac
Als Business & Cloud Integrator helpt Ctac haar klanten hun ambities waar te maken. Door continu te innoveren creëert Ctac daarvoor de benodigde business value. Ctac biedt een breed portfolio met oplossingen van SAP en Microsoft ‘on any cloud’ en levert diensten op het gebied van business consultancy, managed services, projecten, learning en detachering. Daarnaast heeft Ctac een aantal eigen producten waaronder de XV Retail Suite bestaande uit een omnichannel gedreven Point-of-Sale & Loyalty platform en SaaS-oplossingen voor de woningcorporatie en het commercieel vastgoed, respectievelijk Fit4Woco en Fit4RealEstate. Ctac bestaat in 2021 29 jaar en heeft in deze periode ruime ervaring en inhoudelijke kennis opgebouwd in de sectoren retail, wholesale, manufacturing en real estate. Over 2019 realiseerde Ctac een omzet van EUR 82 miljoen.

Ctac heeft op basis van leeftijd, kennis en ervaring een goed gebalanceerd personeelsbestand. Samenwerken om gemeenschappelijke doelen te bereiken staat hoog in het vaandel. Ctac is genoteerd aan Euronext Amsterdam (ticker: CTAC) en heeft haar hoofdkantoor in ’s-Hertogenbosch en tevens een vestiging in Wommelgem (BE).

zie uitleg,
www.amsadvocaten.nl/.../ondernemingsrecht/structuurregime
structuurregime. Het structuurregime ziet op het samenstel van speciale regels dat van toepassing is op de structuurvennootschap Een bijzondere vorm van een (naamloze) vennootschap. » Meer over structuurvennootschap structuurvennootschap. Een structuurvennootschap is een bijzondere vorm van een vennootschap (meestal een grote NV).



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL