Ctac rondt overname meerderheidsbelang in Purple Square af

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 14/01/2020 12:34
’s-Hertogenbosch, 14 januari 2020 – Business & Cloud Integrator Ctac N.V. (Euronext Amsterdam: CTAC) heeft de eerder aangekondigde acquisitie van 70% van de aandelen in Purple Square Management Partners B.V. (Purple Square), een specialist in Programma- en Projectmanagement en Verandermanagement, vandaag afgerond.

Purple Square zal als onafhankelijk onderdeel van de Ctac groep blijven opereren. De acquisitie zal volgens Pieter-Paul Saasen, CFO van Ctac, direct bijdragen aan de EBITDA en aan de winst per aandeel van Ctac.

Ctac’s strategie is er op gericht om leidende posities in te nemen in de domeinen: IT modernisation, Connected Intelligence, Transformation & Changemanagement, Security & Trust en Business Transformation. De verkrijging van het meerderheidsbelang in Purple Square sluit naadloos aan bij het business model en de strategie van Ctac.Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL