Tweede plaats voor Ctac in wereldwijde SAP Analytics Designer Hackathon

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 09/10/2019 07:09
Ctac heeft de tweede plaats behaald in de internationale SAP Analytics Designer Hackathon. Dan Fu, SAP BI/Analytics Consultant bij Ctac, bedacht met zijn team de shelf optimizer, een tool om de gegenereerde marge in een winkel te verhogen. De winnaars werden in het zonnetje gezet tijdens SAP TechEd in Barcelona.

Met de Analytics Designer Hackathon – die deze zomer plaatsvond – daagde SAP zijn partners uit om hun eigen applicaties te creëren met de nieuwe analytics-, planning- en machine-learningmogelijkheden in SAP Analytics Cloud. De oplossing van Ctac evalueert de efficiëntie van een schap en analyseert de optimale schapmarge. Tijdens de ontwikkeling hield het team rekening met de veelvoorkomende vragen uit de praktijk, waardoor de oplossing voldoet aan de behoeften van de markt. Winkelspecifieke data worden gecombineerd met data van vergelijkbare winkels binnen het bedrijf. Daarnaast toont de oplossing de indeling van de schappen in verschillende winkels. Hiermee kan de winkelmanager zijn beoogde verkoopvolume voor de toekomst voorspellen en plannen. De Analytics Designer stelde het Ctac-team in staat een volledige procesflow te creëren met een logisch pad en uitgebreide filtermogelijkheden.

Henny Hilgerdenaar, CEO van Ctac: “Er is geen sector meer te bedenken waarin data geen essentiële rol speelt. Daar zijn we bij Ctac van overtuigd, en we investeren dan ook volop in innovatie op dit gebied. Daarom ben ik ontzettend trots op Dan Fu en zijn team. Zij hebben met de nieuwste technologie een innovatieve oplossing gecreëerd, die bedrijven in de markten waarop wij actief zijn, meteen in de praktijk kunnen toepassen.”Een uitgebreide uitleg van de oplossing is te vinden op onze website. De oplossing is vanaf medio november gratis beschikbaar in SAP App Center.

reactie XEA.nl
Wat zal de uitslag worden over het tussen vonnis medio oktober ?



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL