Ctac betreedt Duitse retailmarkt in samenwerking met Allgeier ES

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 15/08/2019 18:02
15 augustus 2019, Retail, Wholesale, Manufacturing, Woningcorporaties & Vastgoed, 2 min leestijd

Ctac sluit een partnership met de Duitse (SAP) dienstverlener Allgeier Enterprise Services (ES). De Business & Cloud Integrator gaat zijn XV Retail Suite via deze partij aanbieden in Duitsland. Voor Allgeier ES is dit een kans om zijn oplossingenportfolio uit te breiden en zo bestaande en potentiële klanten een end-to-end omnichannel-oplossing te bieden.

Als ervaren speler in de retail onderkende Allgeier ES de trend waarbij retailbedrijven niet langer alleen via fysieke winkels verkopen maar klanten een naadloze integratie van meerdere verkoopkanalen verwachten. Daarmee werd de mogelijkheid om retailers een end-to-end omnichannel-oplossing te bieden noodzaak.

XV Retail vormt als commerceplatform het knooppunt tussen alle klantcontactmomenten. Door de realtime integratie met SAP beschikken klanten en medewerkers over a single version of the truth. Daarnaast beschikt XV Retail over een eigen loyaltymodule, die eenvoudig te koppelen is aan een kassa of webshop.

Matthias Krefeld, VP Retail van AES: “De XV Retail-oplossing ondersteunt traditionele retailkanalen die vragen om beschikbaarheid en snelheid. Maar de oplossing ondersteunt ook omnichannel-omgevingen en draagt bij aan het creëren van unieke klantervaringen.”

”Henny Hilgerdenaar, CEO van Ctac: “Allgeier biedt precies wat wij zochten in een partner om de Duitse retailmarkt te betreden. De Allgeier-consultants hebben ons laten zien veel retail-expertise te hebben en kunnen die moeiteloos combineren met SAP technologie. Wij kijken uit naar een mooie toekomst als partners.”

----------------
Over Allgeier Enterprise Services
Allgeier Enterprise Services (ES) is een Duitse, innovatie gedreven SAP fullservice provider voor bedrijfskritieke applicaties en complexe ERP-omgevingen. Het bedrijf levert bewezen oplossingen en optimaliseert, integreert en ondersteunt digitale bedrijfsprocessen op competente, zeer betrouwbare en duurzame wijze.Als onderdeel van het beursgenoteerde Allgeier SE met een internationaal netwerk van meer dan 10.000 IT-experts, biedt Allgeier ES zijn klanten de investeringsveiligheid en stabiliteit van een grote organisatie en de flexibiliteit en betrouwbaarheid van een lokaal bedrijf.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL