TIE Kinetix is geaccrediteerd als Peppol Access Point in Australië en Nieuw-Zeeland

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 06/07/2022 18:11
De accreditatie stelt het bedrijf in staat zijn voetafdruk uit te breiden en nieuwe en bestaande klanten in de APAC-regio beter van dienst te zijn

Breukelen, Nederland – 6 juli 2022 om 18.00 uur CEST – TIE Kinetix, een leider in 100% digitalisering van de supply chain, kondigde vandaag aan dat het bedrijf is geaccrediteerd als Peppol Access Point door het Australische Taxation Office (ATO) en Nieuw-Zeeland's Ministry of Business, Innovation & Employment (MBIE). TIE Kinetix is nu een geaccrediteerde e-factureringsdienstverlener voor bedrijven en overheidsinstellingen in Australië en Nieuw-Zeeland voor het verzenden en ontvangen van elektronische documenten via het Peppol-netwerk.

TIE Kinetix is lid van OpenPeppol en is een gecertificeerd Peppol Access Point met ISO 27001, 27017, en 27018 certificeringen. Met de accreditatie kunnen nieuwe en bestaande TIE Kinetix-klanten facturen, antwoordberichten en meer uitwisselen met alle overheidsorganisaties en andere met Peppol verbonden bedrijven in Australië en Nieuw-Zeeland.

"We zijn verheugd om aan te kondigen dat TIE Kinetix nu e-facturatiediensten kan leveren aan klanten in Australië en Nieuw-Zeeland. De missie van ons bedrijf is zo sterk afhankelijk van de voortdurende ontwikkeling van de diensten die we aanbieden, en dit is zeker weer een stap in de goede richting", zegt Jan Sundelin, CEO van TIE Kinetix. "We zijn verheugd om ons bereik binnen het Peppol-netwerk uit te breiden en bedrijven en overheden te helpen hun Peppol e-facturatie ervaring naar een hoger niveau te tillen."

TIE Kinetix doet nu wereldwijd dienst als Peppol Access Point. De accreditatie in Australië en Nieuw-Zeeland ondersteunt de focus van het bedrijf op het versterken van hun netwerk, evenals hun inzet om organisaties te helpen en 100% supply chain digitalisering te bereiken.

Neem contact op voor meer informatie:

TIE Kinetix N.V.
Patrick van Boom
De Corridor 5d
3621 ZA Breukelen

T: +31-88-369-8000



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL