FrieslandCampina Ingredients en Triplebar Bio Inc. gaan samenwerking aan

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 11/01/2023 15:16
FrieslandCampina Ingredients is een strategisch partnerschap aangegaan met het gespecialiseerde biotechnologiebedrijf Triplebar Bio Inc. voor de ontwikkeling en opschaling van de productie van op basis van cellen verkregen eiwitten uit precisie fermentatie.

Het partnerschap benadrukt de commitment van beide bedrijven om innovatieve en toekomstbestendige eiwitoplossingen te ontwikkelen die de menselijke gezondheid verbeteren. Door een volledig assortiment zuivel- en alternatieve eiwitten naast elkaar aan te bieden, wil FrieslandCampina Ingredients mensen toegang geven tot de voedzame producten die ze nu en in de toekomst nodig hebben. Lees hier het volledige artikel in het Engels.

Precisie fermentatie is een technologie in de voedingsindustrie waar micro-organismen worden gebruikt voor het produceren van specifieke functionele ingrediënten. Het kan worden gebruikt om ingrediënten te maken met vergelijkbare eigenschappen als ingrediënten uit rundermelk en moedermelk.Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL