Schaatsploeg Team Jumbo-Visma krijgt met kaasmerk De Rotterdamsche Oude nieuwe partner

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 29/12/2022 15:35
Schaatsploeg Team Jumbo-Visma heeft in De Rotterdamsche Oude een nieuwe partner aan zich weten te binden. Met ingang van het Daikin NK allround & sprint is het logo van het kaasmerk te zien op het pak van de hoofdmacht, die onder leiding staat van sportief directeur Jac Orie.

De verbintenis duurt tot het einde van het schaatsseizoen. Het embleem van het kaasmerk, dat behoort tot de beste Goudse kazen van de wereld, is zichtbaar op de linkerkant van de cap, de hoofdbanden en mutsen van de schaatsers.

De samenwerking tussen de schaatsploeg van Team Jumbo-Visma en De Rotterdamsche Oude is een sterke en logische match, die de oer-Hollandse schaatssport en het kaasmerk afkomstig uit onze havenstad samenbrengt. “Ik ben enorm enthousiast dat we met zo’n mooie ploeg in zee gaan”, aldus Tuncay Özgüner, CEO van het kaasbedrijf Zijerveld, onderdeel van FrieslandCampina, en eigenaar van het merk.

De Rotterdamsche Oude is een oude, unieke kaas die alle tijd heeft gekregen om te rijpen, waardoor de smaken en aroma’s maximaal tot ontwikkeling zijn gekomen. De kaas is uitermate geschikt om te genieten van de mooie momenten, maar vooral ook voor alle schaatssupporters die thuis aan de buis gekluisterd zijn. Tijdens zulke borrelmomenten mag De Rotterdamsche Oude niet ontbreken.

“De schaatsers van Team Jumbo-Visma investeren veel tijd om hun sportprestaties te verbeteren. Met tijd groeit hun kwaliteit. Datzelfde geldt voor onze kazen, die minimaal 36 weken tot maximaal twee jaar liggen te rijpen. Alles bij elkaar maakt dat we een perfecte match zijn”, aldus Özgüner. “Net als de ploeg van Orie hebben wij een missie: het maken van de beste kaas. Zo hebben we al verschillende prijzen gewonnen, alleen ziet de consument dit niet altijd terug. Daarom willen we onze naamsbekendheid vergroten.”

Orie, hoofdcoach van Team Jumbo-Visma, reageert eveneens verheugd op de samenwerking. “We zijn blij dat De Rotterdamsche Oude vanaf dit NK onze schaatsploeg ondersteunt. Zuivelproducten, zoals kaas, zijn een onmisbaar onderdeel van ons voedingspatroon. Het eten van proteïne- en calciumrijke zuivel ondersteunt een optimaal herstel na een training, waardoor het een positief effect heeft op de belastbaarheid van onze schaatsers. Door het logo van De Rotterdamsche Oude op ons schaatspak te tonen, zorgen we op een mooie manier voor zichtbaarheid voor onze nieuwe partner.”



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL