Terugkijken: Webinar aan de slag met e-learning

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 05/12/2022 07:36
Ben jij al bekend met de Groen Kennisnet e-learning omgeving en de mogelijkheden om deze in je lessen toe te passen? Of ben je benieuwd hoe je jouw vakkennis en lespakketten digitaal kunt delen? In dit webinar stonden we stil bij de mogelijkheden die Groen Kennisnet te bieden heeft voor het groen onderwijs.
E-learning en de wiki omgeving
De lespakketten en e-learning modules zijn te vinden in de Groen Kennisnet wiki omgeving. Deze omgeving werkt vergelijkbaar met bijvoorbeeld wikipedia. Het voordeel van het wikiplatform is dat het een laagdrempelige manier is om materiaal te plaatsen voor docenten en onderzoekers, en dat er veel mogelijkheden zijn om het lesmateriaal toegankelijk en gebruiksvriendelijk te presenteren. Bekijk de Groen Kennisnet wiki om te zien welk materiaal er beschikbaar is.

Terugkijken
Wil je meer weten over de digitale leeromgeving van Groen Kennisnet en welke meerwaarde het voor jouw lessen en onderzoek kan hebben? Kijk dan hieronder het webinar terug.


Play


48:44
-49:42 minuten
Mute
ga naar https://groenkennisnet.nl/nieuwsitem/terugkijken-webinar-aan-de-slag-met-e-learning

voor de video
Settings
Enter fullscreen

Play
Aan de slag met e-learning
Groen Kennisnet



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL