Een oorlog tegen de mensheid. Baudet ....

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 01/11/2022 18:14
Datum: 1 november 2022
Mens en Macht
Karel Beckman

Onze gezondheidszorg dient niet meer onze gezondheid, maar de belangen van een medisch kartel en bureaucratisch apparaat dat over lijken gaat om hun lucratieve posities en inkomsten te behouden. Dat is voor velen duidelijk geworden met het corona-regime. Robert F. Kennedy jr. laat in zijn schokkende boek, ‘De gevaarlijkste dr. op aarde’, zien hoe diep de wortels reiken van dit systeem. En wat er op het spel staat in de strijd tegen deze medische corruptie: onze toekomst als vrije, democratische samenleving.

Onze tijd staat bol van de ironieën. Thierry Baudet werd op 18 oktober een week geschorst als Kamerlid, onder meer omdat hij zijn inkomsten uit zijn uitgeverij Amsterdam Books zou hebben verzwegen. Amsterdam Books publiceerde daags daarvoor, op 14 oktober, de Nederlandse vertaling van de verpletterende, 650 pagina’s tellende aanklacht van Robert F. Kennedy jr. tegen Anthony Fauci en Bill Gates en hun “wereldwijde oorlog tegen de democratie en volksgezondheid”. Alleen al met deze daad heeft Baudet de mensheid een grotere dienst bewezen dan het meeste wat zijn collega’s in de Tweede Kamer ooit hebben gepresteerd. Je zou willen dat ze allemaal een week werden geschorst om dit boek te kunnen lezen. De wereld zou er daarna anders uit zien.

lees verder op
https://www.deanderekrant.nl/nieuws/een-oorlog-tegen-de-mensheid-2022-10-31



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL