Aandeelhouders Fagron keuren alle stempunten AVA en BAVA goed

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 10/05/2022 06:47
Fagron heeft vandaag haar jaarlijkse algemene vergadering van aandeelhouders (AVA) en buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders (BAVA) gehouden. De AVA en de BAVA keurden alle stempunten goed.

De AVA heeft, onder andere, Fagron’s jaarrekening 2021 goedgekeurd en het brutodividend van € 0,20 per aandeel over 2021. Ook zijn Vera Bakker, Ann Desender en Neeraj Sharma benoemd als onafhankelijke en niet-uitvoerende bestuurders en is Management Deprez BV, vertegenwoordigd door Veerle Deprez, herbenoemd als onafhankelijke en niet-uitvoerende bestuurder, ieder voor een termijn van vier jaar. Rafael Padilla en Karin de Jong zijn als uitvoerende bestuurders herbenoemd, ook ieder voor een termijn van vier jaar. Andere stempunten die door de AVA zijn goedgekeurd omvatten onder meer het remuneratieverslag en het remuneratiebeleid van Fagron.

De BAVA stemde onder andere in met de hernieuwing van de machtiging toegestaan kapitaal en de bijbehorende wijziging van de statuten van de vennootschap.

De volledige agenda van beide vergaderingen, met daarin alle stempunten, en alle overige relevante vergaderstukken zijn beschikbaar op de website van Fagron. De notulen van de vergaderingen zullen daar ook beschikbaar komen.

Samenstelling Raad van Bestuur

Vandaag zijn Vanzel G. Comm.V., vertegenwoordigd door Giulia van Waeyenberge, en Alychlo NV, vertegenwoordigd door Marc Coucke, teruggetreden als niet-uitvoerende bestuurders. Hiermee bestaat de raad van bestuur van Fagron per heden suit de volgende 9 leden: AHOK BV, vertegenwoordigd door Koen Hoffman (voorzitter), Rafael Padilla (CEO), Karin de Jong (CFO), Management Deprez BV, vertegenwoordigd door Veerle Deprez, Michael Schenck BV, vertegenwoordigd door Michael Schenck, Robert ten Hoedt, Vera Bakker, Ann Desender en Neeraj Sharma. De raad van bestuur van Fagron heeft Karin de Jong per heden benoemd als lid van de raad van bestuur verantwoordelijk voor ESG.



Dividendkalender

De dividendkalender is als volgt:

Ex dividend datum: 16 mei 2022
Registratiedatum: 17 mei 2022
Betaaldatum: 18 mei 2022

Voor meer informatie

Karen Berg

Global Investor Relations Manager

Tel. +31 6 53 44 91 99

karen.berg@fagron.com



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL