IMF, SDR New World Order Valuta.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 15/06/2021 09:26
- SDR bevoordeelt de Elite
- IMF belast met de New World Order valuta:

Elektronische geld leidt direct tot slavernij – weg van vrijheid. De enige manier hieraan te ontsnappen, is diversificatie in harde activa zoals edelmetalen, opgeslagen buiten het bankwezen. – Eind jaren 1960, bracht het IMF het elektronisch-valuta-concept naar een hoger niveau, toen werd besloten hun eigen digitale munteenheid te creëren voor het exclusieve gebruik t.b.v. overheden en centrale banken, genaamd Special Drawing Rechten (SDR). Hoewel de IMF-balans nu bijna 300 miljard SDR telt – ongeveer US$ 211 miljard, bestaat geen enkel SDR in fysieke vorm.

Het IMF behoort tot de Rothschild club van internationale bankiers die het internationaal monetaire systeem volledig reguleren. 100% van de SDR-geldhoeveelheid is digitaal. Net als Bitcoin, bestaat het alleen in computerdatabases, waardoor dit het digitale equivalent van het 500-jaar oude boekhoudsysteem is geworden.

,b>Vermeldenswaard is dat de SDR een nog grotere oplichterij is; de enige reden waarom deze valuta werd geschapen was dat het IMF niet genoeg echte besparingen heeft. Dus dat probleem werd “opgelost” door het creëren van een nieuwe digitale munteenheid, dé manier om gemakkelijk geld te creëren uit lucht. Maar er is nog een andere zwendel aan de hand; de SDR wordt “gesteund” door de Amerikaanse dollar, de euro, het Britse pond en de yen, met vanaf volgende maand ook de Chinese Yuan. Echter, al deze valuta’s nemen deel aan de valuta race naar de afgrond, die eindigt op waarde núl, dat de SDR een regelrechte flop maakt!

lees verder op
http://finalwakeupcall.info/blog/2016/08/24/sdr-new-world-order-valuta/



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL