Avantium Halfjaar 2020 Resultaten, “Focus op de opschaling van planten-naar-plastic technologieën”.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 12/08/2020 14:00
AMSTERDAM, 12 augustus 2020, 07:00 CET - Avantium N.V. (Euronext Amsterdam en Brussel: AVTX), een toonaangevend innovatief chemisch technologiebedrijf dat zich toelegt op de ontwikkeling en commercialisering van eigen technologieën voor de productie van chemicaliën uit hernieuwbare bronnen, rapporteert vandaag haar resultaten voor het eerste halfjaar van 2020.
Belangrijke bedrijfsontwikkelingen in de eerste helft van 2020:
? Avantium Renewable Polymers blijft zich inzetten om tegen eind 2020 een investeringsbeslissing te nemen over de bouw van een FDCA (furandicarbonzuur) vlaggenschipfabriek:
o In januari 2020 werd Chemie Park Delfzijl geselecteerd als locatie voor de vlaggenschipfabriek;
o In het tweede kwartaal van 2020 is het tweede deel van de engineeringfase (front-end engineering design) van de FDCA-vlaggenschipfabriek van start gegaan;
o Discussies met potentiële strategische partners lopen.
? In de eerste helft van 2020 heeft Avantium Renewable Chemistries met succes de ingebruikname en opstart van de demonstratiefabriek van plantaardige MEG (mono-ethyleenglycol) afgerond.
? Avantium Catalysis heeft in het eerste halfjaar van 2020 €4,0 miljoen omzet geboekt (HY 2019: €4,6 miljoen). Deze daling van 15% op jaarbasis is toe te schrijven aan de impact van COVID-19.
Belangrijke financiële ontwikkelingen in de eerste helft van 2020:
? In de eerste helft van 2020 zijn de totale opbrengsten & andere inkomsten1 gestegen van €7,1 miljoen naar €8,8 miljoen. De geconsolideerde inkomsten van het eerste semester 2020 zijn met 0,9 miljoen euro gedaald tot 4,3 miljoen euro (HY 2019: 5,2 miljoen euro), 0,6 miljoen euro van deze daling heeft betrekking op Avantium Catalysis. De overige opbrengsten stegen met €2,6 miljoen tot €4,5 miljoen (HY 2019: €1,9 miljoen), als gevolg van een hogere toekenning van subsidies.
? Het nettoverlies voor H1 2020 bedroeg €11,0 miljoen (HY 2019: €12,6 miljoen).
? De bedrijfskosten zijn gedaald tot €15,7 miljoen (HY 2019: €16,4 miljoen, inclusief €0,7 miljoen eenmalige kosten voor een onerous contract). Depreciation, amortisation & impairment charges bedroegen tot € 1,0 miljoen als gevolg van groei-investeringen.
? De kaspositie was € 34,7 miljoen op 30 juni 2020 (31 december 2019: € 45,4 miljoen).

1) De totale opbrengsten en overige inkomsten bestaan uit inkomsten uit bedrijfsactiviteiten en overige inkomsten uit overheidssubsidies. Financieringsbaten worden opgenomen als onderdeel van de nettofinancieringskosten.

? De kasuitstroom in de eerste helft van 2020 bedroeg € 10,7 miljoen tegenover € 30,2 miljoen in de eerste helft van 2019. Exclusief de eenmalige exitbetaling aan BASF van € 17,4 miljoen die begin 2019 is gedaan, is de kasstroom met € 2,0 miljoen verbeterd.
Tom van Aken, Chief Executive Officer van Avantium: "We hebben onze inspanningen gericht op de uitvoering van onze strategie om onze planten-naar-plastic technologieën te commercialiseren. We blijven toewerken naar het nemen van een investeringsbeslissing over de FDCA-vlaggenschipfabriek tegen het einde van het jaar, en onze demonstratiefabriek voor plantaardige MEG is nu in bedrijf. Nu er drie proeffabrieken operationeel zijn, hebben we goede vooruitgang geboekt in het ontwikkelen en diversifiëren van ons bedrijf. We hebben wat lagere inkomsten geboekt in onze Catalysis-business en we hebben stappen ondernomen om dit te compenseren door onze liquide middelen effectief te beheren zonder verlies van focus of afbreuk te doen aan onze progressie.
De gezondheid en veiligheid van onze werknemers, partners en aannemers is onze topprioriteit geweest tijdens de hele coronaviruspandemie. We hebben in een vroeg stadium strenge maatregelen genomen om de risico's van overdracht tot een minimum te beperken. In de eerste helft van 2020 had de COVID-19-pandemie een beperkte impact op onze activiteiten.”
Impact van COVID-19
COVID-19 heeft geleid tot ongekende wereldwijde uitdagingen. Avantium heeft snel gereageerd op de COVID-19 pandemie door strenge protocollen te initiëren om de toch al strenge hygiëne- en veiligheidsmaatregelen in onze kantoren, laboratoria en proeffabrieken te verhogen, teneinde de gezondheid en het welzijn van onze medewerkers en partners te beschermen. In lijn met de aanwijzingen van de Nederlandse overheid hebben we onze kantoormedewerkers in eerste instantie gevraagd om vanuit huis te werken, maar nu, wederom onder strikte richtlijnen, brengen medewerkers in ieder geval enige tijd door op kantoor. Onze kritische laboratorium- en fabrieksoperaties lopen nog steeds soepel onder het nieuw geïmplementeerde protocol sinds het begin van de coronaviruspandemie.
De wereldwijde reisbeperkingen hebben een duidelijke invloed op onze Catalysis-activiteiten, omdat we onze Flowrence®-systemen niet bij onze klanten hebben kunnen installeren en onderhouden. In het eerste halfjaar van 2020 boekte Avantium Catalysis € 4,0 miljoen aan inkomsten, voornamelijk uit systemen en servicecontracten voor de langere termijn. Dit is een kleine daling ten opzichte van het eerste halfjaar van 2019 (€ 4,6 miljoen).
Onze bedrijfsonderdelen Renewable Chemistries en Renewable Polymers hebben hun respectievelijke strategische doelstellingen kunnen realiseren en zijn niet overmatig beïnvloed door COVID-19.
Business Overzicht
Avantium richt zich op de commercialisering van haar twee leidende producten, FDCA (furandicarbonzuur) en plantaardige MEG (mono-ethyleenglycol), de twee bouwstenen voor de productie van PEF (polyethyleen furanoaat). We richten ons eerst op het opschalen van FDCA naar commerciële schaal, gevolgd door de commercialisering van plantaardige MEG.

Avantium Renewable Polymers
YXY® Technologie: productie van FDCA, de belangrijkste bouwsteen voor PEF
Ons leidende programma maakt gebruik van YXY® Technologie om industriële suikers om te zetten in FDCA, een belangrijke chemische bouwsteen voor de productie van het nieuwe plantaardige en volledig recyclebare kunststofmateriaal PEF. Vanwege de uitstekende functionaliteit wordt verwacht dat PEF in een verscheidenheid aan hoogwaardige toepassingen zal worden gebruikt. In drankflessen biedt PEF een barrièrelaag voor betere prestaties en een betere recyclebaarheid; in flexibele verpakkingen vervangt PEF meerlaagse materialen door een enkele laag PEF, waardoor de kosten van de verpakking dalen en recycling mogelijk wordt in plaats van verbranding; en PEF kan worden gebruikt in speciale films voor elektronica en beeldschermen (LCD/OLED).
Avantium wil een vlaggenschipfabriek bouwen met een geplande jaarlijkse capaciteit van 5 kiloton FDCA. Het is de bedoeling dat de installatie in 2023 wordt opgestart. Avantium raamt de totale financieringsbehoefte van de vlaggenschipfabriek op ongeveer €150 miljoen. Ons doel is om de financiering voor de bouw en het opstarten van de vlaggenschipfabriek voor het einde van 2020 rond te hebben.
In januari 2020 kondigde Avantium Renewable Polymers aan dat het een Letter of Intent had ondertekend met een regionaal consortium2 om de vlaggenschipfabriek op Chemie Park Delfzijl te vestigen. De leden van het regionale consortium en Avantium Renewable Polymers hebben ook een Letter of Intent ondertekend voor een voorwaardelijke financiering van €30 miljoen voor de vlaggenschipfabriek (subsidies, aandelen en leningen). In december 2019 bevestigde Avantium een belangrijke financieringsmijlpaal om de bouw van het vlaggenschip van de FDCA-fabriek te ondersteunen met de herbevestiging van de "PEFerence"-subsidie van €25 miljoen.
In het eerste halfjaar van 2020 heeft Avantium haar inspanningen gericht op het veiligstellen van de volgende financieringsmijlpaal door gesprekken te voeren met verschillende potentiële strategische partners. Parallel aan de inspanningen van Avantium om aandelenbeleggingen van strategische partners te verkrijgen, is Avantium in gesprek met banken om commerciële leningen veilig te stellen als onderdeel van de financiering van de vlaggenschipfabriek.
Een tweede pijler voor een positieve definitieve investeringsbeslissing is het engineering-ontwerp voor de FDCA-vlaggenschipfabriek. In maart 2020 heeft het toonaangevende ingenieursbureau Worley de conceptontwikkelingsfase van de engineering (procesontwerppakket) afgerond en heeft Avantium besloten de tweede engineeringfase (front-end-engineering en design - FEED) van de vlaggenschipfabriek in gang te zetten. Worley streeft ernaar om de FEED eind 2020 af te ronden.
Naast de financiering van de FDCA-fabriek met strategische partners, is Avantium ook in gesprek met merkeigenaars over de capaciteitstoewijzingen van de geplande vlaggenschipfabriek. Avantium streeft ernaar om afnameverplichtingen te verkrijgen van marktpartijen in hoogwaardige toepassingen die willen overstappen op plantaardige verpakkingen. Tot deze potentiële partners behoren zowel nichegebruikers die de unieke functionaliteit van PEF nodig hebben, als premium first movers in grotere markten.

2) Het regionale consortium bestaat uit de provincie Groningen, Groningen Seaports en de regionale investeringsfondsen NOM, FondsNieuweDoen, Investeringsfonds Groningen en Groeifonds.

De belangstelling van de markt voor PEF is groot, met zijn krachtige combinatie van duurzaamheidskenmerken, circulaire mogelijkheden en prestatiekenmerken. De belangstelling van de markt is in overeenstemming met de groeiende vraag naar innovatieve en duurzame technologieën om ernstige milieuproblemen zoals klimaatverandering en plastic afval te helpen verlichten. Consumenten zijn zich steeds meer bewust van de duurzaamheid van producten, hun verpakking en hun productiemethoden en eisen steeds vaker van fabrikanten en merkeigenaren dat zij verantwoording afleggen. Dit werd overduidelijk in mei 2020 toen de Britse krant The Guardian een artikel publiceerde over het PEF van Avantium en de oplossingen die het nieuwe materiaal biedt. Dit artikel werd niet alleen verspreid door tal van wereldwijde mediakanalen, maar werd ook vaak gedeeld op sociale media.
Avantium Renewable Chemistries
Het bedrijfsonderdeel Renewable Chemistries ontwikkelt innovatieve chemietechnologieën die gebruik maken van hernieuwbare bronnen van koolstof in plaats van fossiele koolstof. De drie technologieën van Avantium Renewable Chemistries richten zich op innovatieve plantaardige chemicaliën en materialen en op het omzetten van koolstofdioxide (CO2) als koolstofbron in waardevolle en duurzame producten.
Ray Technologie™: productie van plantaardige MEG (mono-ethyleenglycol)
Avantium's gepatenteerde Ray Technologie™ zet industriële suikers om in plantaardige mono-ethyleenglycol (bioMEG) in een uniek enkelvoudig proces. MEG is een belangrijke bouwsteen voor de productie van vele materialen, waaronder polyesters die gebruikt worden in alledaagse producten zoals textiel en flessen gemaakt van PET (polyethyleentereftalaat) of PEF. In november 2019 opende Avantium een demonstratiefabriek voor de productie van plantaardige MEG in Delfzijl. Deze demonstratie-installatie is een pre-commerciële faciliteit met een capaciteit van 10 ton plantaardige MEG per jaar. Het doel van de demonstratie-installatie is het opschalen van de technologie, het verder optimaliseren van de technologie en het valideren van de economische en producttoepassingen. De end-to-end demonstratie-installatie zal alle processtappen omvatten, van suikers tot glycolen, waardoor MEG-monsters kunnen worden geproduceerd. In de eerste helft van 2020 heeft Avantium de inbedrijfstelling en de opstart van de demonstratiefabriek voor plantaardige MEG met succes afgerond. Avantium heeft al haar eerste plantaardige MEG geproduceerd, waarmee de katalytische suikerconversiestap op een meer dan 100 keer grotere schaal dan voorheen wordt gedemonstreerd.
Avantium is in partnerschapsgesprekken met partijen binnen de gehele waardeketen met als doel om Ray Technologie™ wereldwijd te commercialiseren. Wij richten ons met name op leveranciers van grondstoffen die hun markten willen diversifiëren. We richten ons ook op chemische bedrijven die de ambitie hebben om over te stappen op fossielvrije chemicaliën en consumentenmerken die op zoek zijn naar plantaardige oplossingen voor textiel en verpakkingen.
Dawn Technologie™: omzetting van niet-eetbare biomassa in industriële suikers voor de productie van hernieuwbare chemicaliën en materialen.
Avantium's Dawn Technologie™ produceert industriële suikers en lignine uit bosbouw- en landbouwafval. Deze industriële suikers worden gebruikt als grondstof voor chemische en fermentatieprocessen om een breed scala aan chemicaliën en materialen te produceren. Lignine is een hoofdbestanddeel van houtachtige biomassa en is zeer geschikt voor het opwekken van energie. Het is ook geschikt voor vele hoogwaardige toepassingen, waaronder asfalt voor de wegenbouw.

In 2018 opende Avantium een pilot bioraffinaderij in Delfzijl. Sinds de opening is Avantium de pilot bioraffinaderij van Dawn Technologie™ blijven runnen met een focus op operational excellence. Proefruns met grondstoffen van verschillende partners hebben ons geholpen om de technologie verder te optimaliseren.
In april 2020 maakte Avantium bekend dat de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland het bedrijf €0,5 miljoen heeft toegekend voor de productie van lignine voor de ontwikkeling van biobased asfalt. Avantium neemt deel aan het CHAPLIN XL project, een samenwerking tussen meerdere industriële en academische partijen.3 Het doel van de samenwerking is het testen van een nieuwe aanpak om de CO2-uitstoot van de wegenbouw substantieel te verminderen door lignine te gebruiken als vervanger voor fossiele bitumen in asfalt. Het CHAPLIN XL-project zal het asfalt op basis van lignine op grote schaal testen door in 2020 vier testwegen in Nederland te verharden. Het gaat onder meer om een stuk weg bij Groningen Seaports in het noorden van Nederland. ‘Dawn Drive', zoals Avantium het noemt, is gemaakt van lignine van Avantium's Dawn pilot bioraffinaderij.
Volta Technologie: omzetting van CO2 in chemicaliën via elektrochemie
Het Volta-programma van Avantium is een platformtechnologie die gebruik maakt van elektrochemie om CO2 om te zetten in hoogwaardige producten en chemische bouwstenen zoals glyoxylzuur en glycolzuur. Deze producten worden voornamelijk gebruikt in cosmetica en polyesters.
Avantium Catalysis
Avantium Catalysis levert geavanceerde katalyse R&D Services & Systems aan internationale blue-chip bedrijven. De Services R&D business levert in-house, op maat gemaakte contractonderzoekprojecten. De Systems business omvat Avantium's unieke en geavanceerde Flowrence® high-throughput katalysator testsystemen, die op maat gemaakt zijn om het screenen van katalysatoren te versnellen en het deactiveren van katalysatoren te bestuderen.
Als direct gevolg van de uitbraak van COVID-19 werd de Catalysis business in het afgelopen halfjaar gehinderd door reisbeperkingen, waardoor medewerkers niet naar klanten konden reizen om de Flowrence® systemen te installeren en te onderhouden. Ondanks deze uitdagingen heeft Avantium Catalysis in het eerste halfjaar van 2020 een relatief stabiele omzet geboekt van €4,0 miljoen (HY 2019: €4,6 miljoen).
De klanten van Avantium Catalysis zijn multinationale ondernemingen met een langetermijnfocus en investeringen in innovatie. Een aantal van deze bedrijven is toonaangevend in de industrie. In april 2020 selecteerde JPC, een Japanse dochteronderneming van Mitsubishi Chemical Corporation, Avantium om hun onderzoek naar polymeerkatalysatoren te ondersteunen met het multiparallelle batchplatform van Avantium. In het kader van dit project zal het bedrijfsonderdeel Catalysis de functionaliteit van haar batchplatform uitbreiden om aan de specifieke eisen van JPC te voldoen, en vervolgens multiparallelle katalysatortesten uitvoeren in haar laboratoria in Amsterdam. Het werk voor JBC vordert in de loop van 2020.

3) De CHAPLIN XL projectleden bestaan uit academische en industriële organisaties. Naast Avantium zijn de overige projectleden de Universiteit Utrecht, Wageningen Food & Biobased Research, Asfalt Kennis Centrium, H4A Infratechniek, Roelofs Groep en Stichting Biobased Delta.

In H1 2020 kondigde Avantium ook aan dat Avantium Catalysis orders heeft ontvangen voor verschillende Flowrence® testsystemen ter waarde van meer dan €3 miljoen van de King Abdullah University of Science and Technology - KAUST Catalysis Center (KCC) in Saoedi-Arabië. KCC is een bestaande Flowrence®-klant en heeft de extra eenheden besteld om de R&D capaciteit voor heterogene katalysatortesten uit te breiden. In het tweede kwartaal van 2020 lanceerde Avantium Catalysis virtueel een nieuw parallel hogedrukreactorsysteem: de Batchington. Dit Batchington-platform is een kleinschaligere unit in vergelijking met de Flowrence®-units en stelt klanten in staat om R&D te versnellen door middel van screening en optimaliseringsexperimenten. De Batchington is in juni 2020 op de virtuele beurs Laborama gelanceerd. AScX Index
In maart 2020 werd Avantium gepromoveerd tot de Euronext Amsterdam SmallCap Index (AScX), na de driemaandelijkse herziening door Euronext. De AScX-index bestaat uit de 25 beursgenoteerde ondernemingen die - qua omvang - nummer 51-75 van de Nederlandse beurs vormen.
Samenstelling van de Management Board
Tijdens de Algemene Vergadering van Aandeelhouders (AVA) van 14 mei 2020 hebben de aandeelhouders ingestemd met de benoeming van Bart Welten als statutair lid van de Management Board voor een termijn van vier jaar. De Management Board bestaat nu uit Tom van Aken (CEO) en Bart Welten (CFO).

Samenstelling van de Raad van Commissarissen
De Algemene Vergadering van Aandeelhouders (AVA) van 14 mei 2020 heeft ook de benoeming van Michelle Jou als lid van de Raad van Commissarissen voor een termijn van vier jaar goedgekeurd. De Raad van Commissarissen bestaat nu uit Dr. Edwin Moses (voorzitter), Margret Kleinsman, Denis Lucquin en Michelle Jou. Op 20 mei 2020 maakte Avantium bekend dat Dr. Cynthia Arnold en Dr. Trudy Schoolenberg zijn voorgedragen voor benoeming in de Raad van Commissarissen. De Raad van Commissarissen zal de benoemingen voorstellen aan een Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders (BAVA), te houden op 30 september 2020 in Amsterdam.

Financiële resultaten
Consolidated Statement of Comprehensive Income and Segment Reporting
In de eerste helft van 2020 zijn de totale opbrengsten & overige inkomsten van Avantium gestegen van € 7,1 miljoen in HY 2019 tot € 8,8 miljoen. De geconsolideerde overige baten in het eerste halfjaar stegen van 1,9 miljoen euro naar 4,5 miljoen euro, als gevolg van een hogere subsidieverantwoording als gevolg van drie nieuw toegekende subsidieprogramma's (PEFerence, IMPRESS en ERDF)4. De erkenning van de subsidie-inkomsten verbeterde in alle bedrijfsonderdelen met Renewable Chemistries op €1,6 miljoen, Renewable Polymers op €0,8 miljoen en Catalysis op €0,1 miljoen. De opbrengsten van het eerste halfjaar daalden van € 5,2 miljoen naar € 4,3 miljoen, waarvan €0,6 miljoen voor Avantium Catalysis.
De bedrijfskosten zijn gedaald tot € 15,7 miljoen (HY 2019: €16,4 miljoen, inclusief €0,7 miljoen eenmalige kosten voor een onerous contract). Depreciation, amortisation & impairment charges bedroegen tot €1,0 miljoen als gevolg van groei-investeringen.
De totale EBITDA steeg van €-9,3 miljoen in de eerste helft van 2019 naar €-6,9 miljoen in de eerste helft van 2020. De EBITDA van Catalysis steeg licht als gevolg van kostenbeheersing en een toename van de overige inkomsten uit overheidssubsidies. De hogere EBITDA van Avantium Renewable Chemistries and Renewable Polymers was voornamelijk te danken aan andere inkomsten uit diverse overheidssubsidies.
Het nettoresultaat over het eerste halfjaar van 2020 is €-11,0 miljoen (HY 2019: €-12,6 miljoen).
Balans en financiële positie
Het balanstotaal per 30 juni 2020 is gedaald tot €79,4 miljoen (31 december 2019: €96,5 miljoen) met een netto eigen vermogen van €57,5 miljoen. De liquide middelen en kasequivalenten bedroegen op 30 juni 2020 € 34,7 miljoen (31 december 2019: €45,4 miljoen).

Outlook
Avantium blijft gericht op het behalen van haar strategische doelstellingen. Voor Avantium Renewable Polymers zijn er gesprekken gaande met strategische partners om te investeren in de FDCA-vlaggenschipfabriek. We streven ernaar om tegen het einde van 2020 een definitieve investeringsbeslissing te nemen over de FDCA-fabriek.

4) PEFerence is een consortium van organisaties dat ernaar streeft een aanzienlijk deel van de fossiele polyesters te vervangen door de 100% plantaardige PEF. Het PEFerence-project is gefinancierd in het kader van de gemeenschappelijke onderneming voor biogebaseerde industrieën in het kader van het onderzoeks- en innovatieprogramma Horizon 2020 van de Europese Unie in het kader van subsidieovereenkomst nr. 744409. IMPRESS (subsidieovereenkomst nr. 869993) is een consortium van tien organisaties die een nieuw bioraffinageconcept willen demonstreren dat gebaseerd is op de integratie van nieuwe processen zoals Avantium's DAWN™- en RAY™-technologieën. De RAY™-demonstratiefabriek wordt ondersteund door een subsidie van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRD) via Samenwerkingsverband Noord Nederland (SNN). Deze subsidie is gericht op het versnellen van innovatie in het streven naar een koolstofarme economie.

Risico’s
Het managementteam van Avantium evalueert regelmatig het risicoprofiel van het bedrijf en heeft dit in de eerste helft van 2020 gedaan en zal deze praktijk in de toekomst voortzetten. Voor die risico's die als materieel worden beschouwd, worden door het managementteam uitgebreide mitigatie-actieplannen ontwikkeld en beoordeeld.
De risico's zoals beschreven in de risicomanagementparagraaf van het Avantium N.V. 2019 jaarverslag, blijven geldig en vereisen ook in de tweede helft van 2020 nog gerichte aandacht.
In de eerste helft van 2020 hebben we na de wereldwijde uitbraak van de COVID-19 pandemie onzekerheden en volatiliteit gezien. Een langdurige pandemie kan een impact hebben op de financiële prestaties van de onderneming en haar vermogen om financiering en partnerschappen aan te trekken voor de commercialisering van de technologieën in de sector van de Renewable Polymers en de Renewable Chemistries en op het vermogen van Avantium Catalysis om bepaalde verkooptransacties af te sluiten.
Betrokkenheid van de accountant
Dit halfjaarverslag over de zes maanden eindigend op 30 juni 2020 en de hierin opgenomen verkorte geconsolideerde jaarrekening is niet door een externe accountant gecontroleerd.
Management Board compliance statement
De Raad van Bestuur van Avantium N.V. verklaart dat, voor zover haar bekend, de verkorte geconsolideerde jaarrekening een getrouw beeld geeft van de activa, de passiva, de financiële positie en het resultaat van Avantium N.V. en haar dochtermaatschappijen in de verkorte geconsolideerde jaarrekening en het halfjaarbericht een getrouw overzicht geeft van de informatie vereist krachtens artikel 5:25d leden 8 en 9 van de Wet op het financieel toezicht.

Amsterdam, 12 augustus 2020,
Tom van Aken, Chief Executive Officer
Bart Welten, Chief Financial Officer

zie meer op
https://www.avantium.com/wp-content/uploads/2020/08/20200812-Press-release-Avantium-publiceert-halfjaarresultaten-2020_FINAL_NL.pdf

tijd 17.21
Avantium EUR 6,24 -42ct vol. 206.775
Er moet nog heel veel geld voor onderzoek & ontwikkeling komen bij Avantium. Jammer dat er geen grote partijen zijn om dit samen te bereiken.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL