Agrarische sector nek omgedraaid

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 24/06/2020 15:49
Er wordt een sluipmoord gepleegd op onze agrarische sector, vindt FvD-leider Thierry Baudet. Eindelijk iemand die het durft te zeggen.

De dames en heren politici maken deze sector willens en wetens kapot. Het is wel onze voedselvoorziening. Onze agrariƫrs spannen zich in om hoogwaardige voedingsmiddelen te produceren, ook plegen zij veel inspanningen om zo duurzaam mogelijk te produceren met schitterende resultaten t.o.v. andere landen. Hulde daarvoor!

Een landbouwuniversiteit met wereldfaam: specialistische kennis en kunde. Het wordt door de politiek allemaal onder tafel geveegd. Waarom telt CO2 voor de agrarische sector wel en van de schadelijke biomassa niet mee in de klimaatcijfers?

De boeren hebben gelijk: de cijfers kloppen niet. Doel van de politiek c.s. is boeren weg, hectares land beschikbaar krijgen voor woningbouw (dag mooie landschappen!), windmolens (dag weidevogels en insecten en welkom zeer giftig SF6) en zonneparken (dag biodiversiteit) met in verhouding hoge kosten en zeer weinig rendement.

Waarom gaan we door op deze heilloze en kostbare weg?
R.v.d.P.Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL