Start Mbo-challenge Voedselverspilling 2020

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 16/06/2020 07:13
Na het succes van de Mbo-Challenge Voedselverspilling 2019 gaat in september 2020 de tweede editie van de challenge van start. Schrijf je nu in!

Onderwijsinstellingen kunnen zich nu inschrijven, aanmelden kan tot 15 oktober. Heb je nog geen specifieke challenge maar wil je wel meedoen? Schrijf je dan toch alvast in! Je kunt later nog een challenge indienen of mogelijk hebben wij een leuke match voor je.

Wat houdt de challenge in?

Tot 1 april 2021 werken de teams aan voedselverspillingsvraagstukken van bedrijven en instellingen en denken ze na over innovaties die bijdragen aan het tegengaan van voedselverspilling. Een deskundige jury beoordeelt de ingediende cases. Genomineerde teams worden uitgenodigd voor de finale. De datum van het eindevent wordt nog nader bepaald (april 2021).

Terugblik op de Challenge 2019

De challenge van 2019 is gewonnen door Terra College Groningen met “Pompoenpatat”. Er werden in totaal 24 challenges ingediend. Zes teams werden uitgenodigd voor de finale op het eindevent op 30 januari bij de Verspillingsfabriek Veghel.

Doe je mee?

Inschrijven voor studententeams en bedrijven/organisaties kan via onderstaande button:

Meer informatie en inschrijven
ga naar
https://www.groenkennisnet.nl/nl/groenkennisnet/show/Start-Mbo-challenge-Voedselverspilling-2020.htmBeperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL