waarom bacteriofaag? Fagen, een betere oplossing kunt U niet hebben.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 28/05/2020 07:06
De behandeling van bacteriële infecties met antibiotica wordt steeds moeilijker. Sommige bacteriën zijn inmiddels resistent tegen de beschikbare middelen. Dat stelt de medische wereld voor een groot probleem omdat bepaalde patiënten niet meer geholpen kunnen worden. De oplossing voor dit probleem is in veel gevallen een behandeling met bacteriofagen. Een bacteriofaag is een virus dat een bacterie bestrijdt en zich blijft muteren zodat de bacterie niet resistent kan worden. In Nederland zijn bacteriofagen nog niet geregistreerd als wettig geneesmiddel en mag de behandeling dus nog niet toegepast worden. De kennis over bacteriofagen bestaat al meer dan honderd jaar en wordt in landen als Polen en Georgië al bijna net zo lang toegepast. Het Eliava instituut in Tbilisi is de locatie bij uitstek voor de behandeling met bacteriofagen.

De behandeling met bacteriofagen is veilig. Er zijn geen complicaties of bijwerkingen bekend. Hoewel er geen garanties worden geboden is de behandeling met bacteriofagen succesvol voor een lange lijst van bacteriële infecties die met antibiotica niet (meer) te bestrijden zijn. Helaas zijn er ook uitzonderingen -zoals de ziekte van Lyme- waarvoor faagtherapie (nog) geen remedie biedt.

behandeling

Vanwege de almaar toenemende aantallen tegen antibiotica resistente bacterien zijn bacteriofagen voor veel mensen met chronische ontstekingen een laatste redmiddel. Wij zijn een partij die bemiddelt voor Nederlandse patienten. Als u denkt dat bacteriofagentherapie u zou kunnen helpen neem dan contact met ons op middels het contactformulier.

Vermeld in de beschrijving welke aandoening u heeft en om welke bacterie het gaat. Om te bepalen hoe u het beste behandeld kunt worden moet er eerst worden vastgesteld om welke bacterie het gaat. Daarom is het belangrijk dat uw aandoening bevestigd is/wordt door uw huisarts of specialist.

Als u in aanmerking komt voor een behandeling maken we een afspraak voor u op bij het Eliava instituut in Tbilisi. Er is op dit moment geen wachtlijst. De kliniek in Georgië is voorzien van moderne voorzieningen voor diagnose en analyse, een microbiologisch laboratorium en apparatuur voor MRI en CT-scans. Een team van ervaren specialisten op het gebied van onder andere urologie, neurologie, dermatologie en gynaecologie voert dagelijks praktijk.

De behandeling bij Eliava gebeurt poliklinisch. U wordt niet opgenomen in een ziekenhuis. U verblijft in een hotel en bezoekt de kliniek dagelijks of zo vaak als nodig.

Georgië ligt tussen Rusland en Turkije aan de zwarte zee. De hoofdstad Tbilisi is relatief modern en aangenaam om te verblijven door de mooie ligging.

Als de gewone hulp (lees medicijnen) niet meer werkt, zijn Fagen vaak de oplossing van het ellende (lees ziekte etc. etc.)
meer weten gaan naar https://www.bacteriofaag.info/#informatie

Velen zijn genezen en hebben GEEN bijwerkingen gehad!



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL