Duitse rechters doen uitspraak: bloedneus voor Brussel

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 16/05/2020 13:46
Paniek in Brussel!
Duitse rechters dreigen de EU beentje te lichten. En misschien zelfs de euro.
Wat is er aan de hand? Het gezaghebbende Constitutioneel Hof in Karlsruhe heeft de Europese Centrale Bank (ECB) een harde tik op de vingers gegeven.


Cultuur onder Vuur heeft het riskante beleid van de ECB keer op keer aan de orde gesteld.
Sinds 2017 ben ik daar in campagnes steeds weer op teruggekomen. Het ECB-beleid bedreigt onze pensioenen en banktegoeden.
Onlangs kreeg ik bijval van nota bene de voorzitster van het Algemeen Burgerlijk Pensioenfonds: onze pensioenpot is voor Brussel een vette kluif, bevestigde zij.
Niet alleen voor Brussel, ook andere landen loeren erop. Via slinkse wegen proberen ze ons geld naar zich toe te halen. Met onze campagnes zijn we erin geslaagd dit gevaar op de agenda te krijgen. De uitspraak van de Duitse toprechters – het neusje van de juridische zalm – bevestigt nogmaals dat we met onze campagnes op de goede weg zijn.
Brussel mag zijn graaivingers niet naar onze nationale potjes uitstrekken. Zeker niet naar die waar onze oude dag vanaf hangt! Ook mag de ECB ons niet meeslepen in een wilde monetaire joyride. Of onze pensioenen en banktegoeden als dekking gebruiken voor het geval zij uit de bocht vliegt! Hoera voor de Duitse rechters! Met hun uitspraak bewijzen zij ook de Nederlandse burger een grote dienst.

Dit succes had ik zonder uw steun nooit kunnen behalen. Hartelijk dank.

Hugo Bos - Campagneleider Cultuur onder Vuur
Cultuur onder Vuur zet zich met 0% subsidie voor 100% in voor de christelijke tradities en Nederlandse cultuur. Steun ons met een gift!

Ja, ik help met een gift
Doneer met iDEAL, Creditcard of Paypal, of stort op bankrekeningnummer (IBAN):
NL38 ABNA 0426 8919 29
Ten name van: Stichting Civitas Christiana
Onder vermelding van: Webdonatie Cultuur onder Vuur + uw postcode & huisnummer


Morgen besteedt XEA.nl op het dagadvies ook aandacht aan de Belachelijke manier waarop de ECB rond vaart, met alle schadelijke gevolgen voor Nederland.

Want de Nederlandse belastingbetaler is straks via de ECB deels aansprakelijk voor de Staatsschulden van de andere EU Landen!

Eurobonds of geen Eurobonds!

media,
Column: lof voor het Duitse hof.
Door al het nieuws over corona zou het nieuws van de recente uitspraak van het Duitse constitutionele hof bijna aan je voorbijgaan. De uitspraak van het Duitse hof betreft de zogenaamde public sector purchase programmes (PSPP); ofwel de opkoopprogramma’s van de ECB die zich focussen op het opkopen van staatsobligaties en obligaties van Europese supranationale instellingen.
zie & lees verder op
https://www.telegraaf.nl/financieel/983048848/column-lof-voor-het-duitse-hofBeperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL