FAMILIES HENDRIX EN GRELIER ONDERZOEKEN SAMENWERKING IN PLUIMVEEFOKKERIJ EN DISTRIBUTIE

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 29/12/2010 08:17
Vandaag zijn Hendrix Genetics B.V. en Financière Grelier Holding s.a.s. een exclusiviteitperiode overeengekomen waarbinnen zij de mogelijkheid onderzoeken om tot een krachtenbundeling te komen op het gebied van pluimveefokkerij en distributie.

Indien dit onderzoek tot een definitieve overeenkomst zal leiden, en nadat de vertegenwoordigers van de medewerkers en onder voorbehoud van verdere gebruikelijke goedkeuringsprocedures, is de verwachting dat dit plaats zal vinden medio 2011.

Financière Grelier Holding s.a.s.
Het bedrijf Grelier, opgericht in 1955 door Joseph Grelier, is gespecialiseerd in de vermeerdering en broederij activiteiten op het gebied van kalkoen, kip en parelhoenders, en heeft productie locaties in Frankrijk, Polen en Hongarije. Het bedrijf verkoopt haar producten in 38 landen en heeft meer dan 1.000 medewerkers in dienst. www.grelier.com

Hendrix Genetics
Hendrix Genetics, gevestigd in Boxmeer, is een gespecialiseerde onderneming op het gebied van dierfokkerij met 4 divisies:Legpluimveefokkerij (Institut de Sélection Animale: ISA, SHAVER, BABCOCK, WARREN, BOVANS, HISEX, DEKALB), kalkoenfokkerij (HYBRID), varkensfokkerij (HYPOR) en pluimveedistributie (SFPA, Joice and Hill en Integra). Hendrix Genetics levert haar producten aan de wereldwijde pluimvee- en varkenssector in meer dan 100 landen, via haar eigen bedrijven en joint ventures gevestigd in 22 landen, met ca. 1.500 medewerkers.
www.hendrix-genetics.com



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL