Centric, As Watson implementeert StoreWorld Intrastore in Singapore en de Filipijnen

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 18/09/2009 13:00
AS Watson implementeert StoreWorld IntraStore van Centric nu ook op haar vestigingen in Singapore (100 winkels) en de Filipijnen (250 winkels). In de tweede helft van september worden de vestigingen in beide landen door Centric ‘on site’ geïnstalleerd en opgeleid.

StoreWorld IntraStore is een professioneel, geavanceerd en veilig internetplatform dat de informatiestromen tussen het hoofdkantoor en de winkels vereenvoudigt en organiseert. Door de communicatie op een eenduidige manier te laten verlopen, zijn de medewerkers van AS Watson in staat de juiste informatie te vinden; op het juiste moment en op de juiste locatie. Bovendien bespaart AS Watson met StoreWorld IntraStore op telefoonkosten en wordt de papieren rompslomp tot een minimum gereduceerd.

StoreWorld IntraStore, dat volledig is gebouwd op Microsoft-technologie, functioneert ook als portal voor alle andere webapplicaties van AS Watson (of derde partijen). Hierdoor wordt IntraStore een centrale plaats waar de eindgebruikers terecht kunnen voor het opstarten van de diverse modules. Ook kan de gebruiker de oplossingen via IntraStore onderhouden en distribueren. Dankzij een uitgebreide rechtenstructuur krijgen de juiste personen (met de juiste rechten) de juiste applicaties en functionaliteiten ter beschikking.

Centric heeft bij de AS Watson Group StoreWorld IntraStore reeds geïmplementeerd in Hong Kong, China, Nederland, België, Luxemburg, Letland, Hongarije, Tsjechië, Groot-Brittannië, Frankrijk, Italië, Spanje, Zwitserland en Maleisië bij de ketens Kruidvat, Trekpleister, Rossmann, ICI PARIS XL, Drogas, Marionnaud, The Perfume Shop en Watsons Your Personal Store. In totaal werken circa 3.700 filialen en meer dan 20.000 gebruikers bij AS Watson met StoreWorld IntraStore.

Over AS Watson Group
A.S. Watson Group (ASW) is de grootste health & beauty en parfumerie & cosmetics retailer ter wereld. ASW exploiteert 19 retailmerken, met meer dan 7.900 winkels. De winkelformules variëren van drogisterijketens tot luxueuze parfumerieën, tot winkels met etenswaren, elektronica, algemene merchandising en luchthavenshops. Als gevestigd speler op de drankenmarkt biedt ASW ook een scala aan dranken, uiteenlopend van gebotteld water, vruchtensappen, limonades en theeproducten tot
's werelds beste wijnmerken via ASW's internationale wijngroothandel en distributeur. ASW heeft meer dan 98.000 mensen in dienst en vestigingen in 36 markten wereldwijd. De onderneming maakt onderdeel uit van Hutchison Whampoa Limited. Dit in Hong Kong gevestigde concern heeft grote belangen in havens en gerelateerde diensten, telecommunicatie, vastgoed & hotels, retail en energie, infrastructuur en investment.

Over Centric Supply Chain Solutions
Het cluster Centric Supply Chain Solutions voorziet retailers, logistieke dienstverleners, (technische) groothandels en productiebedrijven van moderne ICT-oplossingen. Centric biedt retailers producten en diensten op het gebied van point-of-sale, instore automation, enterprise resource planning, selfservice, mobility, consumer kiosks, digital signage, payment point, warehouse-, transport- en fleetmanagement. Enkele (internationale) referenties zijn Sligro, Deen Supermarkten, HEMA, Bruna, Miss Etam, Cool Cat, The Sting, Wibra, Wickes, AS Watson en Kingfisher. Meer informatie vindt u op www.centric.nl/retail



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL