Blyk, een nieuwe MVNO-partner van Mobistar

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 01/07/2008 17:46
Mobistar en Blyk kondigen vandaag aan dat ze een akkoord bereikt hebben over de levering van mobiele diensten. Blyk wil op de Belgische markt komen als een 'mobile virtual network operator' die gebruik maakt van het Mobistar-netwerk.

Blyk is het nieuwe mobiele netwerk voor jongeren van 16 tot 24 jaar en wordt gefinancierd door advertenties. Blyk brengt jongeren in contact met merken die hen interesseren en geeft hen iedere maand gratis sms'jes en belminuten. Blyk werd in 2006 opgericht in Finland en is nu ook actief in het Verenigd Koninkrijk, waar de klanten het Blyk-concept zo snel aanvaardden dat het vooropgestelde jaarlijkse ledenaantal van 100.000 al zes maanden vroeger werd bereikt dan verwacht. De toetreding tot de Belgische markt is de volgende stap in de Europese uitbreiding die Blyk vorige week aankondigde.

Benoit Scheen, CEO van Mobistar: "Ik ben verheugd dat Blyk Mobistar heeft gekozen voor hun expansie op de Belgische markt. We geloven sterk in de vernieuwende aanpak van Blyk die adverteerders in contact brengt met jongeren en in de meerwaarde die Blyk zal leveren voor de Belgische telecommarkt. De cijfers die Blyk al behaald heeft en blijft behalen in het Verenigd Koninkrijk zijn indrukwekkend. Ik ben ervan overtuigd dat uitvoerig gebruik van reclameboodschappen Mobistar de kans zal bieden om zich verder te ontplooien op vlak van mobiele data en dat via partnerships ook nieuwe segmenten van de Belgische markt bereikt kunnen worden. Mobistar bewijst hiermee zijn engagement in de verdere ontwikkeling van mobiele datadiensten dankzij continue investeringen in zijn netwerk."
***
Mobistar (EURONEXT BRUSSELS: MOBB), één van de grote spelers op de telecommunicatiemarkt in België en Luxemburg, is actief op het vlak van mobiele en vaste telefonie, ADSL, en op andere markten met een hoog groeipotentieel (datatransmissie, enz.). Mobistar behoort tot de Orange Group, die de belangrijkste mobiele activiteiten van France Télécom beheert. Mobistar staat genoteerd op de Brusselse Beurs.




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL