OncoMethylome Sciences gaat samenwerken met GlaxoSmithKline Biologicals voor het gepersonaliseerd behandelen van kanker

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 26/11/2007 08:20
OncoMethylome Sciences kondigde vandaag aan dat het een samenwerking heeft aangegaan met GlaxoSmithKline (GSK) Biologicals. Het doel van de samenwerking is de ontwikkeling van DNA methylatiebiomerkers om te gebruiken in het personaliseren van kankerbehandelingen bij bepaalde immunotherapeutica die bij GSK Biologicals worden ontwikkeld.

"Wij kijken er naar uit om ons high-throughput platform te gebruiken om onze methylatie- biomerkers efficiƫnt te testen op klinische stalen geleverd door GSK Biologicals. We zijn blij dat GSK Biologicals OncoMethylome gekozen heeft voor deze samenwerking", aldus Dr. Jim DiGuiseppi, Chief Technology Officer van OncoMethylome.

De samenwerking wordt financieel ondersteund door een Waalse onderzoeksbeurs (BioWin) die werd aangekondigd in april van dit jaar. Verdere financiƫle details van de overeenkomst werden niet vrijgegeven.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL