Bewust Ondernemen volgens Abrona

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 21/11/2007 08:04
Beschikbaarheid, beheersbaarheid en continuïteit

Abrona, een christelijke zorgorganisatie voor ruim 1600 mensen met een verstandelijke beperking in de provincie Utrecht, biedt flexibele dienstverlening voor onder meer begeleiding, opvang, training, thuiszorg en wonen. Het uitgangspunt is optimale ontplooiing.

Het Elektronisch Patiënten Dossier speelt een steeds grotere rol als centrale informatiebron bij de dienstverlening. Hierdoor is de kwaliteit en continuïteit van de zorgverlening steeds meer afhankelijk van de IT-infrastructuur. Een stabiele omgeving en een hoge beschikbaarheid zijn belangrijke randvoorwaarden om de zorgverlening te waarborgen. Reden genoeg voor Abrona om de verouderde infrastructuur te vervangen.

Stabiel en flexibel
In Qurius Infrastructure Solutions heeft Abrona een partner gevonden die de juiste kennis en ervaring combineert met een projectmatige aanpak. In het eisenpakket voor de nieuwe infrastructuur speelden – naast beschikbaarheid en beheersbaarheid – de wensen van de gebruikers en de voorziene ontwikkelingen een belangrijke rol.

Qurius heeft de 35 servers vervangen door IBM bladeservers, waarbij sprake is van clustering en virtualisatie middels VMware. Als back-up en restore-oplossing is gekozen voor gecentraliseerde opslag op basis van IBM SAN.

“De gekozen technologie staat garant voor een uiterst stabiele omgeving met een hoge beschikbaarheid en optimale flexibiliteit qua groei en functionele uitbreiding,” zegt Rob van den Boorn, Hoofd Informatiemanagement & Automatisering bij Abrona. “De nieuwe oplossing is eenvoudiger in onderhoud en beheer, waardoor de operationele kosten lager zijn. Zo kunnen we de kwaliteit en de continuïteit van onze dienstverlening op elk moment waarborgen. Dát is voor ons bewust ondernemen.”

Meer informatie over Abrona is te vinden op hun website.
kijk op www.abrona.nl



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL