Simac Techniek breidt activiteiten in de onderwijsmarkt uit

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 26/07/2005 08:49
Simac Techniek NV is actief in systeemintegratie en dienstverlening in ICT (Informatie- en Communicatie Technologie) en IE&A (Industriële Elektronica en Automatisering). Geografisch concentreert Simac zich op de Benelux met een voorzichtige uitbouw in Centraal Europa. Het aandeel Simac noteert aan de effectenbeurs Euronext Amsterdam en is opgenomen in het NextEconomy segment.

Simac Techniek breidt activiteiten in de onderwijsmarkt uit

De directie van Simac Techniek NV maakt bekend dat zij de exclusieve exploitatierechten heeft verworven van @VO, de meest gebruikte software in Nederland binnen scholen voor het voortgezet onderwijs. Na het faillissement van IOSYS bv was de gebruikersvereniging van @VO (IbO) op zoek naar een betrouwbare partner om haar leden continuïteit te bieden ten aanzien van ontwikkeling en support. IbO heeft daarbij gekozen voor Simac op basis van een gedetailleerd meerjarenplan.

Simac zal deze activiteit onderbrengen in een nieuwe werkmaatschappij met de naam Simac IOSYS bv welke vanaf 1 augustus 2005 gevestigd zal zijn aan de Pompmolenlaan 10 te Woerden. Bij Simac IOSYS zullen bij de start 28 medewerkers werkzaam zijn.
Bron : Simac Techniek




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL