Simac Zorg levert Vicasa aan zorgcentrum Thureborgh

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 10/07/2007 10:15
Simac Zorg heeft opdracht gekregen voor een grootschalig Vicasa-project in Dordrecht. Het project wordt gerealiseerd in 153 aanleunwoningen van zorgcentrum Thureborgh. De woningen worden voorzien van het Vicasa-concept dat voorziet in zorgverlening, comfort en welzijn.

Het project is een samenwerkingsverband tussen Internos Katholieke Stichting Thuiszorg, Stichting Het Spectrum en Woningstichting Progrez. Het richt zich op het langer thuis c.q. zelfstandig wonen door zorg op afstand te verlenen en wordt mogelijk gemaakt door de inzet van domoticafunctionaliteiten. Het project in Thureborgh kan worden gezien als pilot met mogelijke vervolgtrajecten als "spin-off" voor de hele stad Dordrecht en omgeving.

De doelstelling van het project is het, daar waar wenselijk, mogelijk maken om veiliger en langer thuis te blijven wonen. In sommige gevallen zal dat betekenen dat mensen geen gebruik hoeven te maken van een intramurale instelling, in andere gevallen kan deze stap worden uitgesteld. Binnen dit project verzorgt Simac Zorg de gehele centrale infrastructuur, inclusief bekabeling, beeldcommunicatie en domotica.

Met dank aan een lezer, voor toezending.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL