Geacht nieuwe Raad van Bestuursleden van Oranjewoud.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 07/11/2022 11:27
Wanneer kunnen wij aandeelhouders van het eerste uur Oranjewoud nog ervaren als een volwaardig gemanaged bedrijf.
De oude bestuursleden zijn vertrokken en met de nieuwe hebben wij "geen kennis mogen maken" en als aandeelhouder en financieel deskundig heb ik dit in de 60 jaar dat ik in de financiƫle sector zit, zo'n onwaardige behandeling van aandeelhouders nimmer meegemaakt. Wij aandeelhouders Oranjewoud bestaan niet meer!
Als gepensioneerd rapporteur van een grote Nederlandse Effectenkredietinstelling aan de DNB, is het beschamend voor alle partijen, wat Oranjewoud voor een mentaliteit & moraal laat zien (lees) uitstraalt.
Dit wordt ook bevestigd door het OM inzake ontwikkelingen bij Centric Holding en laat zien, dat het management ook "lak heeft aan de belangen van de aandeelhouders en zeker bij/van Oranjewoud".
In mijn laatste aangetekende werden de vragen over de jaarrekeningen t.w. 2020 en 2021 totaal niet serieus genomen. Er werden geen vragen beantwoord en ik moest alles maar van de website van Oranjewoud afhalen, als er berichten waren.

Ik verzoek U namens verschillende aandeelhouders ,die zich bij mij hebben aangemeld, ons eens een serieus & fatsoenlijk antwoord te geven, over de AVA's 2020-2021 en ons een goedkeuring te vragen over de "jaarrekeningen 2020 & 2021"!

Oranjewoud negeert ons en dat is ongepast.

Wat vindt Uzelf van het negeren van de belangen van de aandeelhouders Oranjewoud?
U bent nu de Raad van Bestuur van Oranjewoud en wanneer neemt U Uw taak serieus?

Wij "bestaan" niet meer voor de CEO van Oranjewoud dhr. Sanderink, geen AVA's over 2020 en 2021 en daardoor ook geen goedkeuringen jaarrekeningen over die jaren en nu ook met medeweten van U als Raad van Bestuur, wordt alles (lees) de uitkoop van aandelen Oranjewoud, zonder tussenkomst van/door een Bava Oranjewoud, alles wordt door de CEO van Oranjewoud bepaald/genomen! In 1 woord beschamend!

U ziet toe, maar waarop!?

In afwachting van Uw antwoord
verblijf ik
Aandeelhouder en directie van XEA.nl



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL