Ronald Naar expeditieleider bij wervingscampagne Qurius

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 18/01/2007 14:54
Om te kunnen blijven groeien, heeft Qurius veel nieuwe IT-specialisten nodig, van programmeurs tot projectmanagers. In de nieuwe wervingscampagne vervult Ronald Naar, Nederlands' bekendste bergbeklimmer/alpinist, de rol van expeditieleider.
"Teamwerk staat bij ons voorop. Daarom hebben we Ronald Naar gevraagd onze kandidaten in teamverband uit te dagen om de top te bereiken. Hij zal hen extra inspireren en sommigen in de laatste ronde meenemen naar een bergtop in de Franse Alpen tijdens een vierdaagse trip", aldus Qurius-directeur Mark van Kemenade.

Op zaterdag 10 februari vindt de eerste selectieronde plaats in Klimcentrum Nieuwegein, waar kandidaten desgewenst kunnen deelnemen aan een klimclinic[1]. Op 8 maart vertrekken de 25 beste kandidaten voor een vierdaags verblijf naar bergdorp Pralognan, in de Franse Alpen. Vanuit de op twee kilometer hoogte gelegen Refuge du Roc de la PĂȘche zullen ze een berg beklimmen onder leiding van Ronald Naar.

"Ik waardeer het als bedrijven ambitieus zijn en onorthodoxe wegen durven te bewandelen om hun doelen te bereiken. Daarnaast weet ik dankzij mijn vele klimexpedities dat het selecteren van de juiste mensen aan de basis staat van prestaties in de toekomst. Door goede vakmensen mee te nemen op een klimtocht, ook al is het op een betrekkelijk eenvoudige, schep je voorwaarden waardoor Qurius uit de kandidaten de beste teamplayers kan kiezen," zegt Ronald Naar. Hij kan het weten; in de loop der jaren beklom hij meer dan 500 toppen, waaronder de beruchte K2 en de 'Seven Summits', de hoogste toppen op elk der zeven continenten. Deze maand verscheen van zijn hand het managementboek 'NAAR de Top - Expedities naar Teambuilding, Coaching en Leiderschap'.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL