Nieuwe order Qurius van Naturado en Qurius opnieuw in Microsoft’s Inner Circle

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 01/08/2006 06:58
Naturado stapt over op een bedrijfsbreed automatiseringssysteem, dat geleverd zal worden door Qurius. De belangrijkste doelstelling is om de primaire processen van Naturado adequaat te ondersteunen en het management van tijdige en kwalitatief juiste informatie te voorzien. Microsoft Dynamics NAV (Navision) bleek hiertoe de beste voorzieningen te bieden. Qurius zal ook de implementatie verzorgen.

“Om onze klanten in de tuin-, doe-het-zelf- en foodbranche optimaal te kunnen bedienen, willen wij optimale ondersteuning vanuit onze automatiseringsomgeving. De geplande stroomlijning van bedrijfsprocessen en transacties door volledig automatische informatie-uitwisseling is een belangrijke stap in ons permanente streven naar kwaliteit en efficiëntie”, zegt Hans van de Glind, directeur-grootaandeelhouder van Naturado. “Zo krijgen we adequate managementinformatie waardoor kwalitatief (nog) betere besluiten kunnen worden genomen. Een belangrijke randvoorwaarde was gebruikersvriendelijkheid van het pakket. Ook wat betreft de continuïteit in ontwikkeling van de software scoorde de combinatie Microsoft Navision/Qurius hoog.”

Naturado B.V.
Naturado is een productie- en (groot)handelsonderneming met een leidende positie op de Nederlandse markt voor potgronden, bodemverbeterende en bodembedekkende organische producten en meststoffen, alsmede een groothandel voor graszaden en gewasbeschermingproducten. Onder de merknamen Naturado, Asef, Barenbrug, Bayer, Evergreen, Osmocote, Park, RoundUp, Substral, Terra d´Or en Culterra en veel private labels brengt Naturado een breed en diep assortiment op de markt. Bij Naturado B.V. werken ongeveer 40 mensen. Tot de klantenkring behoren grote ketens als Intratuin, Garden Retail Services, Life & Garden, Albert Heijn, Praxis en Makro, en veel kleinere organisaties uit de tuinbranche. Meer informatie is beschikbaar via http://www.naturado.nl.

Qurius opnieuw in Microsoft’s Inner Circle en in Business Solutions President’s Club
26 juli 2006 – Qurius mag zich voor het voor het tweede achtereenvolgende jaar lid van Microsoft’s Inner Circle noemen. Daartoe behoren alleen bedrijven die de top van Microsoft Business Solutions’ wereldwijde partnernetwerk bereikt hebben. Dit lidmaatschap is bedoeld als erkenning van partners die uitmunten in klanttevredenheid, hun bijdrage aan product- en technische verbeteringen en hun verkoopresultaten. Ook zag Qurius zijn klantrelaties en verkoopprestaties beloond met een benoeming als lid van de ‘Microsoft® Business Solutions President’s Club’ voor partners die opvallen door hun groei.

“Wij hebben veel te danken aan Microsoft en het krachtige Microsoft-technologieplatform. Om op deze manier erkend te worden op de wereldwijde partnerconferentie is natuurlijk een geweldige eer. Dit sterkt ons in onze plannen om onze Microsoft-solutions en –services te blijven versterken”, aldus Qurius-directeur Mark van Kemenade.

Tami Reller, corporate vice president bij Microsoft is verheugd om Qurius opnieuw te kunnen verwelkomen in de Inner Circle. “Qurius behoort het topniveau van ons partnerkanaal. Op deze manier hebben wij onze dank uitgesproken voor hun toewijding aan Microsoft, onze klanten en oplossingen.”



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL