Tramedico vervangt ERP-systeem door Microsoft Dynamics NAV-oplossing van Qurius

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 27/07/2006 06:56
De Tramedico groep, marketingorganisatie en distributeur van geneesmiddelen in de Benelux, gaat zijn ERP-systeem vervangen door Microsoft Dynamics NAV met branchespecifieke aanvullingen van Qurius. “De overstap is mede ingegeven door de toegenomen aandacht voor efficiënte logistiek, schapbeheersing en kwaliteitscontrole”, zegt Kees van Rijn, projectleider bij Tramedico.

“Ons dienstenpakket strekt zich van registratie van geneesmiddelen, kwaliteitsbewaking en marktbewerking tot de complete logistieke afhandeling voor onze eigen groep en voor derden. Omdat Tramedico besloten heeft zijn huidige dienstverlening op logistiek gebied voor de farmaceutische en medische industrie uit te breiden, is gekozen voor Microsoft Dynamics NAV (Navision) als belangrijk instrument om huidige en toekomstige klanten nog beter te kunnen bedienen. Met het door Qurius geboden alternatief kunnen wij profiteren van specifieke handelsfunctionaliteit voor onze branche gekoppeld aan geavanceerde logistieke software. Nagenoeg al deze functionaliteit is standaard beschikbaar, wat de overstap zowel uit het oogpunt van kostenefficiëntie als van toekomstige ontwikkeling en groei aantrekkelijk maakt. Omdat het ERP-platform samenkomt met Microsoft Outlook en Office, creëren wij bovendien een veel prettigere werkomgeving voor onze medewerkers.”

Q-Pharma en Q-WMS
Microsoft Dynamics NAV (Navision) is een integraal bedrijfssysteem dat ontwikkeld is voor middelgrote ondernemingen. Het systeem helpt om de productiviteit op alle niveaus te verhogen: van financiën en in- en verkoop tot voorraadbeheer en logistiek. Tramedico gaat dit platform combineren met Q-Pharma en het warehouse-managementsysteem Q-WMS, twee succesvolle branchespecifieke aanvullingen ofwel ‘add-ons’ van Qurius.

Tramedico
De Tramedico groep verzorgt marketing, verkoop en logistieke dienstverlening van geneesmiddelen en zelfzorgproducten in de Benelux. Naast de eigen producten vertegenwoordigt Tramedico internationale producenten van geneesmiddelen- en OTC- producten. Tramedico biedt een volledig dienstenpakket inclusief registratie van geneesmiddelen en kwaliteitsbewaking, marktbewerking, logistiek en organisatie van congressen en trainingen. Daarbij gaat veel aandacht uit naar productvernieuwing en -verbetering. De logistieke tak van Tramedico specialiseert zich op de pre-wholesaling activiteiten voor de farmaceutische industrie en confectionering. Hoge flexibiliteit acht Tramedico belangrijk om klantwensen die buiten het standaardpakket vallen snel en efficiënt te kunnen omzetten. Het familiebedrijf Tramedico is opgezet in 1973, telt circa 80 medewerkers en heeft vestigingen in Nederland en België. Meer informatie is beschikbaar via http://www.tramedico.nl




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL