Qurius haalt steeds nieuwe klanten binnen.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 25/05/2006 13:46
Qurius haalt steeds weer nieuwe klanten binnen en daarom zijn wij verbaast over de overreactie door de afsplitsing van Magnus SAP.
Hier per 10 mei een samenwerking bij een contract en een andereklant.

Elektronicabedrijf Cobar Europe stapt over op een bedrijfsbreed automatiseringssysteem, dat geïmplementeerd zal worden door Qurius. De belangrijkste doelstelling is om het kwaliteitsmanagement van Cobar verder te versterken. Microsoft Dynamics NAV (Navision) bleek hiertoe – in combinatie met Q-SPI, de branchemodule voor semi-procesbedrijven van Qurius - de beste voorzieningen te bieden.

“Om grote klanten als Bosch, Siemens en Hewlett Packard optimaal te kunnen bedienen, leggen we veel nadruk op kwaliteitsmanagement. Zo zijn we ISO/TS 16949 gecertificeerd. De geplande stroomlijning van bedrijfsprocessen en transacties door volledig automatische informatie-uitwisseling is opnieuw een belangrijke stap naar optimale kwaliteit en efficiëntie”, aldus Eli Westerlaken, president & CEO van Cobar Europe. “Andere belangrijke voordelen die we met de implementatie van Microsoft Navision realiseren zijn betere informatie-uitwisseling met remote sites zoals dochterbedrijf CSP in de VS. Verder biedt Microsoft Navision de benodigde flexibiliteit om uitdagingen op CRM-gebied aan te pakken. Bovendien was van de bekeken alternatieven de ‘cost-of-ownership’ van dit Navision-platform het gunstigst.

Cobar Europe BV
Cobar Europe is onderdeel van de ook in de VS en Azië gevestigde Cobar Group, marktleider in scheikundige producten voor de elektronische industrie, zoals soldeerfluxen, soldeerpasta en soldeerdraad. Tot de klantenkring behoren Fortune-500 bedrijven zoals AT&T, IBM, Hewlett Packard, Panasonic, Siemens, Philips, Ericsson, Nokia, Bosch, Alcatel en Goldstar. Voor meer informatie: www.cobar.com.

Per 18 mei j.l.
Land van Horne, één van de grootste aanbieders van zorg in Limburg en Zuidoost-Brabant, gaat Q-Zorg invoeren, het op Microsoft Dynamics NAV (Navision) gebaseerde zorginformatiesysteem van Qurius. “Land van Horne is ontstaan uit fusies van meerdere regionale aanbieders. Daardoor gebruikten we meerdere automatiseringssystemen ter ondersteuning van de primaire zorgprocessen. Mede gezien de sterke groei van thuiszorg binnen de geboden zorg wilden wij beschikken over één zorginformatiesysteem dat zowel intra-, trans- als extramurale dienstverlening ondersteunt. Met Q-Zorg gaan onze ruim 1.450 medewerkers op een eenduidige wijze werken, is alle gebruikte informatie direct beschikbaar en kunnen we de werkprocessen goed op elkaar afstemmen”, zegt Ger Peijs, algemeen directeur bij Land van Horne.

Bedrijfsbrede automatisering
Qurius heeft Q-Zorg ontwikkeld om in te spelen op de behoefte aan geïntegreerde automatisering bij AWBZ-instellingen. Alle relevante gegevens worden tijdens het werkproces – gecontroleerd en geverifieerd - opgenomen in het betreffende Elektronisch Cliënt Dossier. De cliënt is geen nummer, maar een bekende met zijn eigen zorghistorie. Op basis van intelligente capaciteit- en dienstroosterplanning kunnen aan iedere zorgvraag de juiste medewerkers en middelen toebedeeld worden. De productie kan onder andere via pda-technologie en scanmiddelen worden geregistreerd en voor verdere verwerking naar Q-Zorg worden ‘doorgeschoten’.
Ger Peijs: “Een bijkomstigheid is dat Q-Zorg de enige gecertificeerde oplossing voor de Kaderregeling AO/IC is. Daardoor voldoen we wat betreft de registratie, verwerking en verantwoording van de geleverde zorg meteen aan deze nieuwe spelregels voor bestuurlijke verantwoordelijkheid.”

Stichting Land van Horne
Land van Horne biedt met ruim 1.450 medewerkers en vele vrijwilligers vraaggestuurde zorg in de regio Midden-Limburg en Zuidoost-Brabant. Met 370 verpleeghuisplaatsen, 675 verzorgingsplaatsen en 80 zorgwoningen is de Stichting Land van Horne één van de grootste aanbieders van zorg in de regio. Land van Horne is een stichting waarin de voordelen van een grote zorginstelling samengaan met aandacht voor het kleinschalig karakter van alle zorgcentra. Door het brede dienstenpakket kan Land van Horne ook dicht bij huis, of zelfs thuis aan de individuele zorgbehoefte voldoen.




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL