Magnus Holding bereidt naamsverandering voor en 21 aprilde 1e kw. cijfers

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 10/03/2006 11:31
Centraal in de strategie van Magnus Holding staan IT-oplossingen op basis van Microsoft-technologie. Magnus Holding N.V. wil nu ook de naam van de beursentiteit meer in lijn brengen met deze strategie en de hieruit voortvloeiende operationele activiteiten. Daarom zal de directie aan de aandeelhouders op de algemene vergadering van 21 april a.s. toestemming vragen voor wijziging van de naam ‘Magnus Holding N.V.’ in ‘Qurius N.V.’ De naam Qurius zal het label worden voor alle activiteiten die gericht zijn op het ontwerp, de realisatie en het beheer van op pakket- en platformsoftware van Microsoft gebaseerde bedrijfsapplicaties en infrastructuren. Ook de groeistrategie van de groep zal langs deze lijnen worden vormgegeven.

“De tijd is rijp om het veranderproces in te zetten naar een heldere, eenduidige positionering die onderstreept wat de klant van ons kan verwachten. Met de nieuwe benaming van de groep leggen we de basis voor een gemeenschappelijke identiteit”, aldus Fred Hermans, directievoorzitter bij Magnus Holding. “De volledige focus op het Microsoft-platform onderstreept onze ambitie om het groeipotentieel in deze markt maximaal te benutten.”

Werkmaatschappij Magnus Management Consultants zal haar activiteiten als productonafhankelijk business consulting-bedrijf onveranderd en onder eigen label voortzetten. Hierbij wordt gekeken naar mogelijkheden voor verzelfstandiging van deze werkmaatschappij, bij voorkeur in de vorm van een management buy-out.

Publicatie jaarverslag, kwartaalcijfers en aandeelhoudersvergadering

Magnus Holding zal op 3 april a.s. haar digitale jaarverslag publiceren. Op 21 april publiceert Magnus Holding de kwartaalcijfers. Diezelfde dag vindt de Algemene Vergadering van Aandeelhouders plaats, om 10.30 uur in het kantoor van de vennootschap. Aandeelhouders zijn van harte uitgenodigd deze vergadering bij te wonen.

Magnus verzorgt business-, IT- en SAP-advies en de realisatie daarvan. Daarbij achten we het essentieel om de marktpositie en problematiek van de klant te begrijpen, evenals zijn doelstellingen en (toekomstige) uitdagingen.
Wij (red. XEA.nl) zien in dit bedrijf en goede uitbreiding van een van de andere beursfondsen, o.a. Ordina. Ordina zoekt bedrijven met een eigen specialiteit en een goede toekomst. Door de wijziging van naam, laat Magnus haar negatief verleden achter zich en zou door de nieuwe naam een betere uitstraling geven.
Dit maakt het voor andere overnemers eenvoudiger, geen verleden meer met negaiteve "klank"!

De managementconsultants van Magnus die onder andere software van SAP implementeren voor klanten, krijgen drie tot zes maanden de tijd om een management buy-out te organiseren.

Er staan op dit moment 7 vacatures open bij Magnus en dat zegt al dat daar werk voor is.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL