Speelwerkgroep selecteert Qurius Managed Hosting Solution

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 26/03/2009 07:49
Speelwerkgroep, de grootste kinderopvang- en peuterspeelzaalorganisatie in Noord-Nederland, heeft Qurius geselecteerd voor een 5-jarige samenwerking. Vanuit 75 vestigingen gaan 116 medewerkers vanaf juli 2009 werken met Speelwerkgroep Space gebaseerd op de Managed Hosting Solution van Qurius. De contractwaarde bedraagt ruim EUR 950.000.

Speelwerkgroep zocht een gebruiksvriendelijke, flexibele en ondersteunende hosting oplossing die tevens continuïteit en een hoge beschikbaarheid biedt. Aangezien IT niet tot de core business van Speelwerkgroep behoort en zij geen eigen systeembeheerders in dienst hebben, zocht de organisatie naar de juiste outsourcing oplossing. Na een zeer intensief selectietraject is onlangs besloten om de nieuwe omgeving onder te brengen bij Qurius.

Met het uitbesteden van de IT omgeving, verwacht Speelwerkgroep haar eigen dienstverlening op een hoger niveau te kunnen brengen. Met de Managed Hosting Solution van Qurius is Speelwerkgroep verzekerd van een toekomstvaste, schaalbare en vooral flexibele IT infrastructuur. De medewerkers kunnen van een willekeurige lokatie onder andere gebruik maken van hun kernapplicaties; Sharepoint ten behoeve van de employeeportal, Dynamics voor hun ERP applicatie en Office.

Marja de Vries, coördinator facilitaire zaken: "Wij zijn heel blij, dat we na een lang voortraject eindelijk de juiste partner hebben gevonden. We kijken uit naar een voorspoedige samenwerking in de toekomst."

Frank van der Woude, Directeur Qurius Nederland: "Veel van onze klanten zijn op zoek naar software-uit-de-muur, net als Speelwerkgroep, zonder zelf het dagelijks beheer over de technologie te hebben. Hun unaniem genomen besluit voor onze solution bevestigt deze behoefte volledig en we zijn er trots op dat Qurius hierin uitstekend kan voorzien."
Einde bericht

Speelwerkgroep
De Speelwerkgroep is een ideële stichting, dat bestaat uit meerdere stichtingen, te weten Speelwerk Kinderopvang, 't Clowntje, Wildebras, Lemsterland, Gastouderbureau, Speelpeuter en het lunchplein. Het heeft tot doel het ontwikkelen en aanbieden van kinderopvang en/of peuterspeelzaalwerk. Gezamenlijk zijn de diverse stichtingen met ruim 3500 kindplaatsen, 725 medewerkers en 75 vestigingen verspreid over de provincies Overijssel, Drenthe, Friesland en Flevoland één van de meest toonaangevende aanbieders van kinderopvang, buitenschoolse opvang, gastouderopvang en peuterspeelzalen in deze regio.
Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL