Qurius, Baas Plantenservice kiest voor geïntegreerde oplossing van Qurius.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 18/04/2008 07:08
Zaltbommel, 15 april 2008. Handelsorganisatie Baas Plantenservice, gespecialiseerd in tuin- en kamerplanten, kiest voor de implementatie van Microsoft Dynamics NAV 5.0, gecombineerd met Q-SMS: het Sierteelt Management Systeem van Qurius. Met het nieuwe systeem komt Baas Plantenservice eenvoudiger tegemoet aan de wensen van haar klanten. Deze wensen liggen zowel op het vlak van informatievoorziening, productdifferentiatie als op het gebied van logistiek. ‘Met Q-SMS is een forse efficiëntieslag te maken en verwachten we een verlaging van operationele kosten. Hierdoor kunnen we de geprognosticeerde groei waar maken, aldus Bram Steenkiste, Managing Director Baas Plantenservice.
Klant wensen
Als snelgroeiende handelsonderneming wil Baas Plantenservice graag effectiever en efficiënter kunnen inspelen op de productwensen per klant. Dit betekent integratie van alle bedrijfsgegevens in één systeem zodat ze bij iedere order met elkaar in overeenstemming en actueel zijn. Daarnaast vragen klanten steeds vaker om hun eigen barcodes, etiketten of labels op hun product. Ook een helder inzicht in de voortgang op de verdeel-, bewerkings- en opbouwafdeling krijgen is essentieel.

Fust
Voor Baas Plantenservice is het belangrijk dat zij met Q-SMS een sluitende fuststromen administratie kunnen opzetten. Léonard Smits, hoofd automatisering en bedrijfsjurist geeft aan: ‘ Door de fuststromen inzichtelijk te maken en zelfs per klant- en leveranciers afhankelijk in te stellen kunnen we zowel financieel als organisatorisch een efficiëntie slag maken.’

Standaard sierteeltoplossing
Er is voor Qurius gekozen omdat Qurius de enige aanbieder was die een standaard ERP-oplossing voor de sierteeltbranche kon leveren waarbij duidelijk efficiëntieverbetering en verlaging van operationele kosten zichtbaar wordt. Bovendien had Qurius goede referenties van bedrijven die al werkzaam zijn met de oplossing.

Over Baas Plantenservice
Baas Plantenservice is uitgegroeid tot een volwaardige partner voor haar klanten en is door een perfect samenspel tussen producenten, inkopers en verkopers in staat een totaal assortiment te leveren van perkgoed, tuin- en kamerplanten. Voorts zijn zij in staat om op alle wensen van de klanten in te spelen. Haar klantenkring bestaat voornamelijk uit bouwmarkten, tuincentra en supermarkten in Europa.
Baas Plantenservice heeft maar liefst 35.000 m2 aan expeditieruimte, 85 docks. Daarnaast telt het bedrijf 60 werknemers die goed zijn voor een omzet van € 90 miljoen p.j. meer informatie is beschikbaar op http://www.plantenservice.nlBeperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL