Qurius, Eiffel kiest voor de innovatieve en integrale oplossing: Assistance PSO for Microsoft Dynamics™

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 12/04/2008 10:58
Na een uitgebreide selectieperiode heeft Eiffel definitief gekozen voor de implementatie van Assistance PSO for Microsoft Dynamics™. De “integrated innovation” visie van Assistance Software was doorslaggevend voor deze keuze. Het inzetten van standaard Microsoft technologie in combinatie met het Dynamics platvorm (Microsoft Dynamics AX™ en Microsoft Dynamics CRM™) en de branche specifieke oplossing van Assistance Software biedt Eiffel een “Best of Breed” oplossing die uniek is in zijn soort.
Qurius zal als Assistance Software partner de implementatie voor haar rekening nemen, naar verwachting zal Eiffel eind dit jaar volledig operationeel zijn met haar nieuwe systeem.

Ton Hegeman, Director Business Development Eiffel: “Met de Microsoft Dynamics-oplossing, in combinatie met de PSO-oplossing van Assistance Software, beschikken wij straks over een innovatieve en vooral integrale oplossing voor al onze bedrijfsprocessen. Daarnaast beschikken we met Qurius over een implementatiepartner met jarenlange kennis en ervaring als het gaat om Microsoft-producten. Dit geeft ons veel vertrouwen in het verloop van het komende implementatieproces.”
Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL