Qurius start near shore development centre in Tsjechië

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 08/03/2008 14:22
07 maart 2008 - Om aan de toenemende vraag naar kostenefficiënte software te kunnen voldoen en om op korte termijn uitbreiding van capaciteit te organiseren, opent Qurius zijn eigen near shore development centre in Tsjechië. Het NSDC zal de diverse Qurius vestigingen in Europa bedienen. In eerste instantie zullen de werkzaamheden zich toespitsen op Microsoft Dynamics en mogelijk worden uitgebreid met Microsoft.Net ontwikkelactiviteiten. In het tweede kwartaal zullen de voorbereidingen plaatsvinden met als doel de operatie halverwege 2008 te laten starten.

Einde bericht
Qurius N.V.
Qurius verzorgt ontwerp, realisatie en beheer van op Microsoft-technologie gebaseerde bedrijfsoplossingen en IT-infrastructuren. Qurius telt ruim 1.000 medewerkers; het hoofdkantoor is gevestigd in Zaltbommel. Vanuit vestigingen in België, Duitsland, Denemarken, Engeland, Italië, Nederland, Noorwegen, Spanje en Zweden bedient Qurius ruim 2.800 klanten. Qurius is sinds 1998 beursgenoteerd aan Euronext Amsterdam en is onderdeel van de AScX-index. Op dit moment heeft Qurius 105.432.619 aandelen uitstaan. Qurius is in 2007 door Microsoft benoemd tot wereldwijde Microsoft Dynamics Partner of the Year. Meer informatie is beschikbaar op www.qurius.com.


Contact
Qurius, Suzanne Schaapman: tel. +31 (0)418 683 500 or s.schaapman@qurius.com
Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL