Qurius ontvangt opdracht van Inbo

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 15/01/2008 11:09
Inbo kiest Microsoft Dynamics van Qurius
Woudenbergs architectenbureau wil integrale software oplossing
Inbo, Adviseurs Stedenbouwkundigen Architecten uit Woudenberg, heeft onlangs gekozen voor een totaaloplossing op basis van Microsoft Dynamics. De oplossing bestaat uit PSO voor Microsoft Dynamics, Microsoft Dynamics AX en Microsoft Dynamics CRM. Met de nieuwe software kiest Inbo bewust voor een geintegreerde totaaloplossing. Inbo zal de Microsoft Dynamics oplossing integreren met de portal-oplossing SharePoint 2007, waarmee het alle communicatie en documenten rondom projecten beheert.

PSO voor Microsoft Dynamics
Inbo koos PSO voor Microsoft Dynamics voor een optimale projectbeheersing en urenregistratie. Hiervoor heeft Qurius de handen ineen geslagen met partner Assistance Software. Assistance Software is met zijn PSO oplossing al jarenlang marktleider in de architectenbranche. Qurius is in Nederland de exclusieve distributeur van deze oplossing.

Standaardoplossing
Er is gekozen voor de standaardsoftware van Microsoft Dynamics, omdat Inbo behoefte had aan eenduidige, realtime managementinformatie. Daarnaast was er de wens om de projectorganisatie beter te ondersteunen. Voorheen moest de management- en projectinformatie uit verschillende systemen worden gehaald, maar met de nieuwe standaardoplossing van Qurius is dit verleden tijd.
Bas van Zanten, controller bij Inbo: Straks kan alle informatie uit e e n systeem worden gehaald, wat een hoop voordelen met zich meebrengt. Een van die voordelen is dat de beheerlast omlaag gaat en de informatie altijd actueel is.

Inbo heeft meerdere softwareleveranciers met elkaar vergeleken voor dit project. Qurius kreeg uiteindelijk de voorkeur omdat het in staat was een branchegerichte totaaloplossing te bieden. Van Zanten: 'Qurius biedt ons een passende oplossing, waaraan geen maatwerk te pas hoeft te komen.' Ook de gebruiksvriendelijkheid van de software speelde een belangrijke rol in de keuze voor Qurius. Van Zanten: 'De software van Microsoft Dynamics is heel vriendelijk in gebruik. De interface werkt op een intuitieve manier.'
Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL