Meer nieuws (2 sts.) over Qurius,

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 10/09/2007 18:44
Pharmacin International uit Zwijndrecht begon in mei met de implementatie van Microsoft Dynamics NAV en Q-Pharma.
De doelstelling was om uiterlijk 1 september operationeel te zijn. Begin augustus was het systeem gebruiksklaar en na de integrale eindtest was op 16 augustus de operationele start met het nieuwe informatiesysteem. “Door de goede samenwerking tussen onze eigen medewerkers met de consultants van Qurius, hebben wij onze doelstellingen bereikt:
Q-Pharma informatiesessie op donderdag 12 oktober a.s.
het op tijd en binnen het budget realiseren van de implementatie van Q-Pharma” aldus Ronald Schmid, directeur van Pharmacin. “Door de integratie van processen in één systeem zullen wij een belangrijke efficiëntieslag maken. Over een paar maanden zullen wij het gebruik evalueren en wellicht na overleg met Qurius op een aantal punten het systeem verder optimaliseren. Wij zijn zeer tevreden over de resultaten met het nieuwe informatiesysteem en op tijd klaar voor de altijd drukke periode van het jaar voor ons bedrijf.

FAQT Group.
Binnenkort zal worden gestart met de eerste internationale roll-out van Q-Pharma in een aantal Europese landen.
Arseus gaat samen met Qurius bij een groot aantal vestigingen de implementatie van Q-Pharma en Microsoft Dynamics NAV verzorgen. Er zal worden gestart in België, waarna vervolgens Spanje, Duitsland en Italië aan de beurt zijn.
Er bestaat al geruime tijd belangstelling uit andere landen voor Q-Pharma, niet alleen vanuit Europa, maar tevens vanuit de Verenigde Staten, het Midden en Verre Oosten. Qurius is overigens mede-oprichter van de FAQT-Group:
deze groep verzorgt internationale implementaties van Microsoft Dynamics. Met als uitgangspunt één aanspreekpunt en lokale support bij internationale projecten, zijn reeds vele implementaties uitgevoerd. Meer informatie treft u aan op: http://www.faqtgroup.com
‘Wij richten ons op diensten met een hoge toegevoegde waarde.’Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL