QURIUS bereidt de komende maanden aandelen emissie voor

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 04/06/2007 08:24
4 Juni 2007 - Qurius N.V. is voornemens om nieuwe A-aandelen uit te geven aan institutionele en retail beleggers in Nederland en bepaalde institutionele beleggers buiten Nederland voor een bedrag van EUR 20 miljoen (met de mogelijkheid om de emissie te verhogen tot EUR 30 miljoen) om haar organische en acquisitieve groei te financieren.

Fortis is benoemd tot lead manager en bookrunner voor de transactie.

Qurius N.V.
Qurius verzorgt ontwerp, realisatie en beheer van bedrijfsapplicaties en IT-infrastructuren. Fundament voor deze oplossingen vormt de pakket- en platformsoftware van Microsoft. Qurius telt circa 725 medewerkers; het hoofdkantoor bevindt zich in Nederland. Vanuit de vestigingen in Belgiƫ, Duitsland, Denemarken, Engeland, Italiƫ, Nederland, Noorwegen, Spanje en Zweden bedient Qurius ruim 1.700 klanten. Qurius is sinds 1998 beursgenoteerd aan Euronext Amsterdam en fuseerde op 18 december jl. met Watermark tot Europa's grootste Microsoft Dynamics-partner. Voor meer informatie: www.qurius.nl.

Reactie XEA.nl
Dit is een goed signaal naar de bestaande beleggers toe. De grotere partijen treden nu ook duidelijk in en verstoren zo de markt niet.
Qurius een fonds voor de langere termijn.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL