Jaarverslag Qurius is uit.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 15/04/2007 10:28
Eenvoudig van opzet, maar het voorblad geeft de toon al aan.
Een Vuurtoren een bak op zee!
Qurius is er weer en weet net als de Vuurtoren aan zee, hoe de zeelieden hun koers kunnen bepalen, maar Qurius doet dat op haar manier in de ICT branche. Een goed gekozen afbeelding van het voorblad.
Het jaar 2006 was een jaar die in het teken heeft gestaan van een versnelling, naar een positie in de top van haar deskundigheid.
De grootste Europese Microsoft Dynamics-partner, met goede kansen voor een verdere uitbouw op gebied van "one stop shop" aanbieder. De overnames en vooral die van Watermark heeft de versnelling gebracht. mede doordat beide partijen dezelfde instelling en doel voor ogen hadden/hebben, zal dat ook z'n vruchten gaan afwerpen de komende jaren.
Ook de afsplitsing van het "oude" Magnus, heeft een duidelijke richting aangegeven welke kant Qurius op wil.
Toch blijven de "mensen" het gezicht van de IT en ICT bedrijven en daarom zal daarin ook verder geïnvesteerd gaan worden.
De CEO de heer F. Hermans heeft daarom op de kosten gelet bij het vervaardigen van het jaarverslag en dat geeft het eenvoudige boekwerk al aan. Op de "kleintjes" blijven letten ook al gaat 't iets beter!
Wij van de redactie hebben alle vertrouwen in het management en ook hier weer onze "kreet" - eerst de vent en dan de tent - welke ook hier opgaat!
Qurius had een goed resultaat van EUR 3,2 miljoen en een omzet van EUR 41.8 miljoen (zonder Watermark erbij).
Qurius haalt steeds weer nieuwe klanten binnen, maar in de zorgsector vallen goede zaken te doen en die zijn niet gevoelig voor de economie.
De 27ste april a.s. te Zaltbommel vindt de AVA plaats van dit bedrijf in opkomst.
Laat die kans niet aan je voorbij gaan!
Na de koerssprong is er nu even een pas op de plaats; hoe gaat het samengaan van de twee?
Wij hebben alle vertrouwen in die "twee" en zien in Parcom een trouwe mede grootaandeelhouder.
Wij denken dat deze nog verborgen plannen heeft met haar investering in dit bedrijf. Met de ontwikkelingen rond de ABN AMRO bank nu, begrijpen wij ook de verkoop aan Parcom van hun belang.

Qurius, een aandeel met goede kansen voor de middellange en lange termijn.




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL