Qurius, DEVO Holding kiest voor Microsoft Dynamics NAV en Q-WMR

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 09/04/2007 15:40
DEVO Holding BV heeft Qurius geselecteerd voor de implementatie van Microsoft Dynamics NAV, in combinatie met Q-WMR, ter vervanging van diverse IT-systemen. DEVO Holding is gespecialiseerd in de winning en distributie van bouwgrondstoffen en heeft gekozen voor een bedrijfsbreed systeem om de processen binnen de groep van 14 ondernemingen te stroomlijnen. De implementatie betreft onder andere de financiële administratie, inkoop en verkoop, CRM en logistiek. Microsoft Dynamics NAV wordt in combinatie met de branche-oplossing van Qurius uitgerold. “We hebben gekozen voor Microsoft omdat we hiermee de beste aansluiting hebben op de Microsoft-oplossingen die we al gebruiken. We zijn ervan overtuigd dat we hiermee op de meest efficiënte manier onze processen kunnen stroomlijnen,” aldus Jan van den Berg, groepscontroller van DEVO Holding.

DEVO Holding BV
Devo Holding B.V. is een zelfstandige dochter van Duits-Nederlandse productiebedrijven van bouwgrondstoffen (o.a zand, split en grind) met als standplaats Arnhem. De organisatie met een 10-tal werkmaatschappijen en ca. 110 medewerkers genereert een geconsolideerde jaaromzet van ca. € 85 miljoen.
zie ook: www.devoholding.nl.Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL