persbericht van Qurius inzake de uitgifte van aandelen B.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 27/03/2007 18:41
Qurius is voornemens extra B-aandelen uit te geven vooruitlopend op structurele groeifinanciering

Qurius is voornemens 2 miljoen extra B-aandelen uit te geven waarvan 0,5 miljoen B-aandelen worden aangewend om aan earnout-verplichtingen te voldoen in het kader van de aankoop van Faqtgroup Belgium (acquisitie in november 2005). Voor de resterende 1,5 miljoen B-aandelen is het voornemen deze te plaatsen bij grootaandeelhouder Parcom Ventures tegen een prijs van EUR 1,47 per aandeel (5% discount ten opzichte van de slotkoers van vrijdag 23 maart 2007). Naar verwachting zullen de gesprekken met Parcom Ventures hieromtrent op korte termijn worden afgerond. De uit de plaatsing bij Parcom Ventures te verkrijgen middelen zal Qurius gebruiken voor de financiering van het werkkapitaal van het recentelijk overgenomen bedrijf ICM en voor het herstructureren van de balans van Watermark-Belgiƫ. Samen met de 18,6 miljoen B-aandelen die reeds zijn uitgegeven in het kader van de Watermark transactie in december 2006 zal de beoogde uitgifte van 2 miljoen extra B-aandelen het totaal aantal uitstaande B-aandelen op 20,6 miljoen brengen en het totaal aantal uitgegeven aandelen A en B op 76,6 miljoen.

Qurius heeft zich jegens Parcom verplicht in het tweede kwartaal van 2007 alle uitgegeven B-aandelen te converteren in genoteerde A-aandelen. Qurius loopt met deze interim-oplossing vooruit op een structurele oplossing voor de financiering van haar acquisitiestrategie , waarover de onderneming in de loop van het tweede kwartaal 2007 nadere informatie zal verstrekken.Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL