NedMobiel en Proficium samen verder als INNOCY B.V. (ICT).

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 01/10/2020 08:45
NedMobiel en Proficium, onderdeel van ICT Group N.V., vormen samen het advies- en ingenieursbureau van de toekomst. Vanaf 1 oktober gaan zij verder onder de naam: INNOCY B.V.

INNOCY is weliswaar een nieuwkomer op de markt, maar alleen in naam. NedMobiel en Proficium hebben in het infra domein hun sporen ruimschoots verdiend. Zo waren zij de afgelopen jaren in Nederland betrokken bij vrijwel alle nieuwe weg- en treintunnels. Hierbij werden zij ingezet om de veiligheid, het beheer en de techniek van die verbindingen te borgen. Ook leverden zij als adviseur een bijdrage aan vrijwel alle DBFM (Design, Build, Finance and Maintenance)-contracten in Nederland. INNOCY bedient de continue levenscyclus van complexe infrastructuur.

Binnen deze nieuwe samenwerking bundelt INNOCY niet alleen de krachten van beide technisch dienstverleners, maar voegt daar ook nieuwe diensten als data & Informatie en infra development aan toe. De combinatie zorgt ervoor dat INNOCY alle facetten behorende bij de diverse levensfasen van infra overziet en integraal diensten kan aanbieden. Daarnaast kan INNOCY ondersteuning bieden bij het ontwikkelen van strategieën, concepten en ontwerpoplossingen voor thema’s als duurzaamheid, mobiliteit, klimaatverandering, schaarste aan grondstoffen, verstedelijking en smart cities. INNOCY is met recht een LIFE-CYCLE MASTER.

Jos Blejie, CEO ICT Group: “Wij zijn bijzonder blij met de toegevoegde waarde die INNOCY biedt binnen onze smart cities propositie. Door de samenvoeging van twee succesvolle bedrijven kunnen wij onze klanten nog beter en in de volle breedte ondersteunen. INNOCY is inzetbaar op ieder niveau in een organisatie en legt eenvoudig de verbinding tussen het strategische en operationele niveau.”

tijd 09.05
ICT EUR 7,68 +22ct vol. 1.813



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL