ICT, Innovatieve SCADA-automatisering voor Waterschap Vallei en Veluwe.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 15/07/2019 11:38
Vallei en Veluwe en ICT Group (ICT) hebben op 11 juli een contract ondertekend voor het innovatieve project SCADA-automatisering. De opdracht betreft de standaardisatie van de SCADA systemen van het Waterschap voor 16 Rioolwater-zuiveringsinstallaties (RWZI’s), 87 rioolgemalen en diverse koppelingen met ca. 18 verschillende externe gegevensbronnen. Iedere gebruiker krijgt op meerdere devices in verschillende lay-outs op het juiste moment de meest relevante informatie.

Het waterschap Vallei en Veluwe heeft door middel van een Best Value Aanbesteding gezocht naar een partij die beschikt over de benodigde aantoonbare expertise om de ‘SCADA standaardisatie’ te leveren en binnen budget en planning de overeengekomen kwaliteit zou leveren binnen de gestelde eisen en randvoorwaarden. ICT kwam als beste uit de bus, aangezien zij in de afgelopen jaren bij een groot aantal waterschappen verantwoordelijk is geweest voor de succesvolle oplevering van diverse standaardisatie projecten. Daarnaast was van belang dat ICT als gecertificeerde Wonderware partner beschikt over een groot aantal gecertificeerde Wonderware professionals.
De voorbereiding, selectie en concretisering zijn inmiddels afgerond zodat gestart kan worden met de uitvoering. Opleverdatum is eind 2022. Deze opdracht is de bekroning op het voorbereidende werk dat de afgelopen maanden door Waterschap Vallei en Veluwe en ICT Group is verricht.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL