Arcadis wint raamcontracten ingenieurs- en verkeerskundige adviesdiensten Utrecht

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 17/03/2020 09:30
Arcadis, de leidende wereldwijd opererende ontwerp- en consultancyorganisatie op het gebied van de natuurlijke en gebouwde omgeving, heeft twee raamcontracten verworven van de provincie Utrecht. Het eerste gaat om ingenieursdiensten met opdrachten vanaf 75.000 euro en het tweede om verkeerskundige adviesdiensten. De looptijd is twee jaar met optie tot verlenging met nog eens twee jaar. Dat maakte Arcadis dinsdag bekend zonder financiële details te vermelden.

Bij het contract rondom de ingenieursdiensten gaat het bijvoorbeeld om het ontwerpen van auto- en vaarwegen, het maken van planstudies bij uitbreidingen, het opstellen van aanbestedings- en contractdocumenten of diverse projectmanagementdiensten. Bij het contract voor de verkeerskundige adviesdiensten gaat het bijvoorbeeld om verkeerskundige analyses en modelberekeningen, schetsontwerpen en rapportages van veranderingen en advisering bij mobiliteitsvraagstukken.

“Twee mooie contracten waar Arcadis over de volle breedte mee aan de slag kan”, aldus Arnoud Neidig van Arcadis. “Hiermee helpen we de provincie Utrecht bij het oplossen van hun integrale infrastructurele opgaves en uitdagingen. Wij hebben er zin in om Utrecht samen met de provincie nog mooier te maken.”Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL