ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS ACOMO VINDT DIT JAAR UITSLUITEND PLAATS VIA EEN LIVE WEBINAR

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 08/04/2021 17:21
ROTTERDAM (NL), 8 APRIL 2021
Amsterdam Commodities N.V. (Acomo), de aan de Euronext Amsterdam genoteerde handelsonderneming in specerijen, noten, eetbare zaden, thee, voedingsingrediënten en biologische ingrediënten, kondigt vandaag aan dat in verband met de huidige COVID-19 maatregelen en beperkingen vanuit de Nederlandse overheid, waaronder een verbod op groepsbijeenkomsten, de komende Algemene Vergadering van Aandeelhouders (AVA), die was gepland op 22 april 2021 in het Hilton Hotel te Rotterdam, zal worden omgezet naar een uitsluitend via internet te volgen live webinar.

De AVA-webinar zal gehouden worden op de oorspronkelijk geplande datum, donderdag 22 april 2021 om 10.30 uur (CET). De voorgestelde agenda van de AVA blijft ongewijzigd. Stemmen vindt uitsluitend plaats via proxy voting. Vragen die vóór maandag 19 april 2021 10.30 uur (CET) door aandeelhouders zijn ingestuurd, worden in behandeling genomen en beantwoord tijdens de AVA-webinar.
Stemmen | instructies en deadline
De AVA-agenda blijft ongewijzigd. Stemmen vindt uitsluitend plaats door middel van evoting. Aandeelhouders kunnen hun steminstructies indienen via hun intermediair of via de portal van de ABN AMRO Bank (www.abnamro.com/evoting). Op de Acomo website is een uitgebreide instructie te vinden https://www.acomo.nl/wp-content/uploads/2021/03/20210311-Acomo-voting-instructions-AGM.pdf.
De deadline voor het indienen van de steminstructies is donderdag 15 april 2021 vóór 17.00 uur (CET). Het is mogelijk dat uw intermediair een kortere deadline hanteert.

Webinar | toegang en registratiedeadline
Om deze webinar bij te wonen en in te loggen, wordt aandeelhouders verzocht zich aan te melden via het registratieformulier dat op de website van Acomo is gepubliceerd https://www.acomo.nl/wp-content/uploads/2021/04/AGM-Acomo-registration-form-2021.docx. De vergadering zal worden gehouden in de Nederlandse taal, echter hebben we, zoals tijdens voorgaande fysieke vergaderingen, een Engelse tolk welke de meeting vertaald. Mocht u daar gebruik van willen maken dan vernemen wij dat graag voorafgaand aan de meeting via het registratieformulier, verdere details volgen daarna.
Dit inschrijfformulier dient uiterlijk donderdag 15 april 2021 vóór 17.00 uur (CET) te zijn gemaild naar investorrelations@acomo.nl.
Voorafgaand aan de vergadering ontvangen aandeelhouders die zich hebben aangemeld om de webinar bij te wonen een gepersonaliseerde link die toegang geeft tot de AVA.

Vragen van aandeelhouders | instructies en deadline indienen
Aandeelhouders worden uitgenodigd om voorafgaand aan de vergadering vragen in te dienen middels een speciaal formulier dat is gepubliceerd op de Acomo website https://www.acomo.nl/wp-content/uploads/2021/04/AGM-Acomo-question-form-2021.docx. Vragen die niet tijdig zijn ingediend zullen niet worden behandeld tijdens het webinar. Aandeelhouders die tijdig vragen hebben ingediend volgens deze instructies mogen tijdens het webinar follow-up vragen stellen door gebruik te maken van de chat-functionaliteit zoals ondersteund door de webinar technologie. De ingediende vragen zullen worden gegroepeerd en tijdens de AVA worden behandeld.
Alle vragen dienen uiterlijk maandag 19 april 2021 vóór 10.30 uur CET te zijn verstuurd naar investorrelations@acomo.nl.
De Raad van Bestuur hoopt dat u en uw naasten gezond zijn en blijven in deze buitengewone tijd.

Dit bericht in de Nederlandse taal is een vertaling van het bericht in de Engelse taal. Daar waar beide taalversies onverhoopt van elkaar mochten afwijken, prevaleert de versie in de Engelse taal.Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL