ACCELL GROUP LANCEERT NIEUWE PURPOSE “CYCLING MOVES THE WORLD FORWARD”

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 29/09/2020 09:26
HEERENVEEN, 29 SEPTEMBER 2020. Vandaag lanceert fietsfabrikant Accell Group haar nieuwe purpose met een online video waarin haar eigen medewerkers de purpose vormgeven. Ook kondigt het bedrijf aan dat de fabrieken in Heerenveen, die fietsen leveren voor Europa in 2021 overgaan op zonnepanelen. Dit levert een besparing op van meer dan 1.100 ton CO2 per jaar. Het geheel is onderdeel van het duurzame beleid van Accell dat erop gericht is om zijn eigen fabrieken in 2030 voor 100% op duurzame energie te laten draaien.

Ton Anbeek, CEO Accell Group: “De ontwikkelingen van de afgelopen maanden onderstrepen nogmaals het belang om van duurzaam ondernemen de standaard te maken. Daarom hebben wij ons duurzaamheidsbeleid aangescherpt en recent doelstellingen opgenomen in de beloningsstructuur van onze top. Onze nieuwe purpose sluit naadloos aan op het feit dat fietsen de wereld vooruit helpt; wij zijn echt onderdeel van de oplossing. Fietsen is de meest duurzame vorm van transport en een onmisbare schakel voor bereikbare en leefbare steden en dorpen. Dit, terwijl de productie van de fiets minder materiaal vereist dan welk voertuig dan ook. En het draagt bij aan een beter leven. Meer bewegen maakt je blij en fitter. Daarnaast vinden fietsers het heerlijk om buiten van hun dag te genieten”. .”

bekijk de video op
https://www.youtube.com/watch?v=8ZUtDoXFkuo



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL