Imtech: order van 26 miljoen euro voor monokristalfabriek Siltronic

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 20/04/2007 08:00
Gouda/Hamburg, 20 april 2007 - In opdracht van Siltronic AG te Freiburg in de Duitse deelstaat Saksen realiseert technische dienstverlener Imtech de uitbreiding van een monokristalfabriek voor siliciumkristallen ter waarde van 26 miljoen euro. De opdracht wordt uitgevoerd door Imtech Deutschland, die een sterke positie bezit op de Duitse technologiemarkt.

Imtech is hoofdaannemer bij de uitbreiding van de productiefaciliteit van Siltronic in Freiburg in Duitsland en verantwoordelijk voor de gebruiksklare oplevering van de productiefaciliteit en de bijbehorende technologische infrastructuur.

De productiefaciliteit wordt in het eerste kwartaal van 2008 afgerond, inclusief de werkzaamheden rond inbedrijfstelling, tests, kwalificaties en keuringen.

Siltronic AG is een internationale marktleider op het gebied van de productie van wafels op basis van puur silicium en werkt samen met een groot aantal toonaangevende chipfabrikanten. Met de uitbreiding van de monokristalfabriek verstevigt Siltronic de basis van haar leidende technologische positie in de sterk groeiende markt voor 300 mm-wafels. Siliciumwafels vormen de basis van de hedendaagse micro- en nano-elektronica.




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL