Buhrmann kondigt succesvolle uitkomst aan van inschrijving op de claimemissie

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 24/03/2005 08:40
Buhrmann maakt vandaag bekend dat 95% van de claims is uitgeoefend in het kader van haar claimemissie van EUR 250 miljoen. Ongeveer 6.3 miljoen claims zijn niet uitgeoefend aan het einde van de inschrijvingsperiode.

Aan de bestaande aandeelhouders, met als registratiedatum 14 maart 2005, zijn claims toegekend op basis van de verhouding van één claim per aandeel. Op nieuwe aandelen kon worden ingeschreven tegen een prijs van EUR 6.37 per nieuw aandeel, gebaseerd op een ruilverhouding van 2 nieuwe aandelen voor 7 claims.

De 1.806.316 nieuwe aandelen (de ‘Rump’-aandelen), gebaseerd op de 6.322.106 niet uitgeoefende claims aan het einde van de inschrijvingsperiode op 23 maart 2005, zullen vandaag worden geplaatst door middel van een internationale onderhandse plaatsing of door verkoop in de markt.

Houders van niet uitgeoefende claims zullen onder bepaalde voorwaarden een bedrag ontvangen per niet uitgeoefende claim, welke voorwaarden gebaseerd zijn op het verschil, indien positief, tussen de plaatsingsprijs van de ‘Rump’-aandelen (verminderd met alle gerelateerde kosten en/of belastingen) en de uitgifteprijs van EUR 6.37, vermenigvuldigd met de inschrijvingsratio (2:7). Dit bedrag zal worden betaald kort na de verwachte sluitingsdatum van 31 maart 2005.

Zoals eerder bekendgemaakt, zal Buhrmann de opbrengst van de claimemissie gebruiken voor de terugkoop van zijn Preferente Aandelen C.

De betaling en levering van de nieuwe aandelen Buhrmann wordt verwacht op of rond 31 maart 2005.

Financiële Kalender:
Jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders - 14 april 2005
Publicatie cijfers eerste kwartaal 2005 - 3 mei 2005




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL