OctoPlus nomineert Catherine Moukheibir voor benoeming tot lid van de Raad van Commissarissen

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 16/04/2012 08:39
OctoPlus N.V. ("OctoPlus" of de "Onderneming") (Euronext: OCTO) kondigt vandaag aan dat de Raad van Commissarissen van de Onderneming Catherine Moukheibir zal voordragen ter benoeming als lid van de Raad van Commissarissen tijdens de volgende Algemene Vergadering van Aandeelhouders. Deze benoeming zal zijn voor een periode van vier jaar.

Catherine Moukheibir MA, MBA, 52 jaar, was van 2008 tot 2010 CFO van Movetis, een Belgisch farmaceutisch bedrijf, waarvoor zij de beursgang aan Euronext Brussel leidde en daarna de acquisitie door Shire. Hiervoor was zij Director Capital Markets bij Zeltia (van 2001 tot 2007), een Spaans bedrijf in biofarmaceutische en chemische consumentenproducten, waar zij de financiële strategie leidde. Voor zij bij Zeltia werkte was ze Executive Director Investment Banking bij Salomon Smith Barney en Morgan Stanley (van 1997 tot 2000). Catherine Moukheibir is momenteel Senior Advisor Finance en lid van de directie van Innate Pharma S.A. en is daar verantwoordelijk voor hun financiële strategie.

De Raad van Commissarissen kondigt verder aan dat Hans Stellingsma de Raad heeft geïnformeerd van zijn besluit om zijn functie neer te leggen om andere kansen buiten de Onderneming na te streven vanwege persoonlijke redenen. Hij zal afscheid nemen met ingang van 15 april. Zoals in een eerder persbericht aangekondigd, zal de Raad van Commissarissen Dr. Staf van Reet, Ph.D., voordragen als de nieuwe voorzitter van de Raad tijdens de volgende Algemene Vergadering van Aandeehouders.

Jan Egberts, CEO van OctoPlus: "Wij zijn verheugd over de nominatie van Catherine voor benoeming als lid van onze Raad van Commissarissen. Met haar uitgebreide financiële ervaring en haar persoonlijke netwerk in de life science en finance sectoren heeft zij alle expertise in huis om OctoPlus te helpen doorgroeien naar de volgende fase. Ik wil Hans graag bedanken voor zijn inzet voor OctoPlus gedurende de afgelopen 10 jaar.






Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL