TIE neemt ascention over en breidt zich uit naar DACH regio

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 01/10/2012 09:23
TIE meldt de overname van ascention, een in Business Intelligence consultancy gespecialiseerd bedrijf met kantoren in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland (DACH regio).
Ascention ontwikkelt en implementeert cross-sector oplossingen op het gebied van Business Intelligence, controlling en data warehousing, zie ook www.ascention.com. De oplossingen van ascention verrijken TIE’s Total Integrated E-commerce oplossing met Business Intelligence analytics. De overname wordt gefinancieerd zonder externe financiële middelen.

“De overname van ascention stelt ons in staat om ons zichtbaarheid te vergroten in de DACH regio, wat aansluit op onze groeistrategie. Verder zien we ook een toenemende behoefte van onze klanten aan business intelligence oplossingen, die hun kunnen helpen in analyses en die ook de waarde van TIE’s content syndication, e-commerce en business integration oplossingen kunnen vergroten. Kortom, het is een natuurlijke uitbreiding van onze Total Integrated E-commerce oplossing.”, aldus de heer Jan Sundelin, CEO van TIE.

“We zijn enorm verheugd om deel uit te maken van TIE en om onze kennis en expertise samen te voegen om TIE’s Total Integrated E-commerce oplossing uit te breiden met onze Business Intelligence oplossing, in het bijzonder de predictive analytics. TIE’s content syndication, e-commerce en business integration oplossingen zal waarde toevoegen voor onze bestaande klanten en zal helpen onze diensten en services uit te breiden in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.”, aldus de heer Peter Smoly, managing director van ascention.






Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL